Svet

Region

Kim Kardašijan: Porođaj od milion dolara!

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan i reper Kanje Vest ne štede u pripremama za dolazak na svet njihovog prvog deteta.

Kim Kardašijan: Porođaj od milion dolara!



Kim bi trebalo da se porodi u Julu, a kako bi sve prošlo u najboljem redu par je izdvojio skoro milion dolara za pripreme.

"Ovo neće biti običan porođaj, čak ni po standardima poznatih. Kim je već potrošila desetine hiljada dolara da se osigura da sve prođe bez greške", izjavio je izvor blizak paru.

Za sam porođaj, par je za 4.000 dolara dnevno zakupio apartman u bolnici koji će imati dva kreveta, veliku kadu kao i odvojenu sobu sa masivnim stolom, sofom i TV-om. Ceo apartman će biti dekorisan belim ružama.

U slučaju de se Kim ne dopadne bolnička hrana, ona je već ugovorila sa svojim omiljenim restoranima da joj hranu dostavljaju direktno u luksuzni apartman. Celu prvu nedelju nakon porođaja dokumentovaće profesionalni fotograf koji će biti plaćen čak 1.000 dolara dnevno.

Ali, troškovima ovde nije kraj. Da bi se osigurala da u svakom trenutku izgleda savršeno Kim je kupila odeću samo za tu priliku, a samo na luksuzni donji veš iz Pariza izdvojila je 25.000 dolara. Uprkos svim neobičnostima vezanim za pripremu za porođaj, jednu tradiciju će definitivno ispoštovati. U pitanju je takozvani "push" poklon, koji otac deteta daje majci nakon uspešnog porođaja.

"Nadam se da je Kanje obavio dobru kupovinu. Kim očekuje ogromnu nagradu za sve ove mesece koje je provela sa natečenim stopalima, dodatnom težinom, jutarnjom mučninom i trudničkim stomakom", dodaje insajder.

Autor: I.M.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>