Region

Svet

Željko i Žarko Stojanović pregovaraju o ulasku u novi rijaliti!

Željko i Žarko Stojanović otkrivaju svoje planove za budućnost, a u međuvremenu su otputovali u Pariz kako bi pregovarali o učešću u novom rijalitiju.

Željko i Žarko Stojanović pregovaraju o ulasku u novi rijaliti!



"Idemo u Pariz kako bismo se dogovorili o još jednom rijalitiju, ja ću ostati oko dve nedelje, a Željko se ubrzo vraća jer je kupio konja u Staroj Pazovi. Mada, on je meni sumnjiv, mnogo vremena provodi tamo, a mislim da nije zbog konja", počinje priču pobednik poslednje sezone "Velikog brata" i otkriva da će njih dvojica učestvovati u francuskom rijalitiju koji će se snimati na Tahitiju.

"Obojica ponovo ulazimo u rijaliti, snima se na Tahitiju u raskošnoj vili, a sada idemo samo na pregovore", kaže Žarko, dok Željko otkriva zašto baš i nema želju da ostane duže u Parizu.

"Ja ću brzo da se vratim jer sam kupio konja. Kobila je i crna je, pa će se zvati Crni", pobrkao je malo rodove Željko, koji nije želeo da potvrdi da ga osim konja za Pazovu veže još neko.

"Neću da vam kažem ime te devojke. Rekao sam vam za konja", uz osmeh priča blizanac, koji se ipak nije domogao novca iz srpskog rijaltija, dok onaj koji jeste tvrdi da će za 50.000 evra izgraditi stanove u Parizu.

"Novac mi stiže krajem ovog meseca, za tih 50.000 evra planiram da izgradim stanove na našem placu u Parizu, a onda ću ih izdavati i od toga živeti, tako da Željko i ja nećemo ništa raditi", rekao je on.

Poznatu braću na aerodrom je juče dopratio brat, a njih dvojica su preko Ciriha otputovali u Pariz.

Autor: I.M.
Izvor: Alo
Foto: Jelena Vučetić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>