Region

Svet

Farma 2013: Vesna Rivas rasplakala Staniju! (Video)

Tokom dnevnog zadatka povodom dana mladosti farmeri su došli u sukob dok su delili uloge predstavnika zemalja bivše Jugoslavije.

Farma 2013: Vesna Rivas rasplakala Staniju! (Video)



Goci Božinovskoj i Mikiju Mećavi su zapale uloge Josipa Broza Tita i Jovanke Broz. Kao nosilac štafete izabran je Filip Mitrović, dok su ostali farmeri trebali da se podele kao predstavnici bivših republika.

Ekrem je odmah "kaparisao" Crnu Goru za Danijela, Jovanu i sebe, na šta je Vesna Rivas ustala i rekla kako je ona prava Srpkinja i kako neće da bude ništa drugo. Usput se dotakla i ostalih farmera, predlažući da budu predstavnici ove ili one zemlje, a zatim je Staniji rekla da ona očigledno pripada Hrvatskoj. Vesna je više puta pomenula kako Stanija ne može da bude Srpkinja jer je rođena u Hrvatskoj, a to je starletu veoma pogodilo.

"Vesna, prekini, ne znaš moju životnu priču, zato začepi ženo jedna. Začepi, sram te bilo, nemoj to da mi radiš", rekla je Stanija, a potom izašla napolje u suzama. Radojka i Filip, a potom i većina farmera su pošli za njom pokušavajući da je smire, a svi su osudili Vesnine reči.

Kako je sve počelo mirno, a potom eskaliralo u takvo vređanje možete pogledati ovde.



Autor: I.M.
Foto: Printscreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>