Region

Svet

Momci iz Dipeš mod oduševljeni devojkom koja ih je čuvala

Članovi britanskog sastava priredili su pravu žurku pod jednim od brojnih šatora iza bine, a bili su oduševljeni i jednom od devojaka koje su bile zadužene za njihovu bezbednost.

Momci iz Dipeš mod oduševljeni devojkom koja ih je čuvala



Dok se 30.000 ljudi razilazilo, sumirajući utiske, članovi britanskog sastava priredili su pravu žurku pod jednim od brojnih šatora iza bine, a kako saznajemo, bili su oduševljeni i domaćinima, ali i jednom od devojaka koje su bile zadužene za njihovu bezbednost.

"Morala sam da budem sve vreme uz pevača, da u svakom momentu znam gde je. Dejv je u principu kasno stigao na Ušće, samo smo se upoznali, onda je on imao upoznavanje sa fanovima, posle toga se raspevavao, tako da nismo ni imali mnogo mogućnosti da se upoznajemo i da razgovaramo. Inače, moja dužnost je bila da ga čuvam i da mu obezbedim sve što mu je potrebno, a ne da razgovaram s njim" kaže Marija Vujadinović, devojka koja je bila zadužena za bezbednost članova grupe.

"Nisam očekivala komplimente od njih, ali u jednom momentu su mi uputili komentar da je trebalo da budem model ili manekenka, a ne bodigard. Samo sam im rekla "hvala" i to je bilo sve", ispričala je Marija.

Bend je dve noći bio smešten u hotelu "Metropol", a juče je privatnim avionom otputovao u Budimpeštu, gde nastavljaju turneju.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>