Region

Svet

Region

Uroš Ćertić u zagrljaju Plejboj zečice! (Foto)

Bivši učesnik Velikog brata Uroš Ćertić od nedavno je u vezi sa Ivanom Stamenković Sindi, ali po gradu šeta sa Plejbojevom zečicom Anom Milojković.

Uroš Ćertić u zagrljaju Plejboj zečice! (Foto)



Njih dvoje su najpre prošetali gradom, a zatim seli u jedan od kafića, gde su razgovarali i ispijali piće. Da im je ovaj topao dan prijao pokazali su osmesi na licima.



Nakon što su neko vreme sedeli zajedno i uživali u zajedničkom druženju odlučili su da je vreme da se razdvoje, te se Uroš pokazao kao pravi džentlmen i ispratio Milojkovićevu do taksija, a na rastanku je poljubio samo u obraz.

Kako bismo saznali o kakvom se druženju između ovo dvoje radi, kontaktirali smo sa kaskaderom, koji nam je rekao da je zaljubljen u Sindi, a da je sa Anom samo prijatelj.



"To je bila prijateljska kafica i priča o mogućoj saradnji u emisijama kao voditelji i to je to, ništa više. Srećan sam u vezi s Ivanom. Ana je divna devojka, upoznali smo se na "Plejbojevoj" žurki, ali ja sam trenutno zaljubljen, tako da više od prijateljstva nema ništa. Ivana nije ljubomorna i mogu da pijem kafu s kim hoću", izjavio je Uroš.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Alo/Rajko Ristić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>