Region

Svet

Region

Pirs Brosnan u Perastu: Snima i uživa u hrani!

Nekadašnji Džejms Bond i slavni britanski glumac Pirs Brosnan danas snima film "Novembarski čovek" u Perastu, u restoranu "Armonia".

Pirs Brosnan u Perastu: Snima i uživa u hrani!



On i njegova filmska ekipa trebalo bi da ostanu u Crnoj Gori još nekoliko dana. Pirs je u Crnu Goru stigao je pre tri dana, što je iskoristio za pripreme, obilazak primorja i restorana. Dan kasnije snimao je sa ekipom u Petrovcu.

"Pirs je izuzetno simpatična i druželjubiva osoba, kao uostalom i svi članovi njegove porodice. Agent 007 je ovom prilikom uživao u ribljim specijalitetima, a posebno su mu se dopali hobotnica i gambori",  kazao je za Radio Kotor menadžer kultnog restorana Blažo Bućin, nakon što je Pirs s porodicom večerao kod njih.
 
Pre dolaska u Crnu Goru, poznati glumac je boravio u Beogradu, gde bi trebalo da se vrati na snimanje nakon što završe kadrove na Jadranu.
 
Pored Brosnana, koji je agenta 007 igrao u filmovima "Zlatno oko", "Sutra ne umire nikad", "Svet nije dovoljan" i "Umri neki drugi dan", u filmu će igrati Olga Kirilenko, Bondova djevojka iz "Zrna utehe", a jednu od uloga dobio je i Lazar Ristovski.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus


>