Svet

Region

Anđelina Džoli glumi svoju majku u biografskom filmu (Foto)

Nakon što se podvrgla dvostrukoj mastektomiji i šokirala javnost, Anđelina je svoju odluku prokomentarisala i zbog smrti majke.

Anđelina Džoli glumi svoju majku u biografskom filmu (Foto)



Glumica je objasnila da su i njena majka i baka umrle od raka i da ona to želi da spreči na vreme. Anđelinina majka umrla je u 56. godini, a njena smrt je, sasvim očekivano, jako pogodila glumicu jer su oduvek imale poseban odnos.



Anđelinina majka Maršelin učestvovala je u mnogim humanitarnim akcijama, pomagala je izbeglice iz Avganistana i mnoge koji su oboleli od raka. Anđelina je poznata kao veliki humanitarac pa nastavlja majčinim stopama.

Interesantan je podatak da je poslednja želja koju je Maršelin imala da se Anđelina uda za Bred Pita i da jedno od njihove dece nosi ime Paks. Anđelina je počela da ispunjava majčine poslednje želje već šest nedelja nakon njene smrti.

Budući da je Maršelin umrla od raka jajnika, Anđelina je čula da postoji šansa da i na njima dobije rak pa će i jajnike odstraniti, a kako bi odala počast majci koju je mnogo volela glumiće je u novom biografskom filmu koji će producirati Bred Pit.



Autor: M.P.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus


>