Region

Svet

Farma 2013: Ekrem rekao Staniji da hoće seks! Tajno otkrio formulu za dizanje potencije!

Kako se bliži kraj najgledanijeg rijalitija u regionu, Farmeri otkrivaju šokantne intimne vesti iz svog privatnog života.

Farma 2013: Ekrem rekao Staniji da hoće seks! Tajno otkrio formulu za dizanje potencije!



Najaktuelnija tema, koja je jedva zabeležena Pinkovom kamerom, je vest kada Ekrem priznaje Staniji da je zbog učestalog korišćenja alkohola oslabio svoju muškost.



Ekrem je otkrio Staniji da je zahvaljujući Vesni Vukelić Vendi, njegovoj bivšoj neprežaljenoj ljubavi, došao do saznjanja da VULKAN SILVER STRONG LINE biljni afroidzijak za potenciju koji ona reklamira, postiže sigurne rezultate bez negativnih pojava.



S obzirom da Ekrem voli da pije, a da alkohol muškarcima smanjuje potenciju, Gospoda je tajno nabavljao ove kapsule kako bi i u ovom rijalitiju bio u ulozi seksi muškarca.



Pred ulazak u rijaliti Gospoda je gostovao u jednoj Pinkovoj emisiji u Šimanovcima, gde je po završetku snimanja ispod njegove stolice nađen blister sa VULKAN kapsulama za potenciju.



Zahvaljujemo se R.Z. koji je tada bio u publici i doneo nam ovu eksluzivnu vest.

Ekreme, pa kako da se Staniji žališ za problem oko potencije, ona je seks simbol Srbije!



Bilo kako bilo, sve više je uspešnih muškaraca koji zbog svojih poslovnih obaveza i učestalih sastanaka u kafani, gde hrana i piće ne mogu jedno bez drugog, oslabljuju seksualnu potrebu.

Zato i jesu tu biljna pomagala, kako bi se seksulana moć na prirodan način i bez negativnih pojava vratila poslovnim muškarcima.

Autor: B.B.
Foto: R.Z/Printscreen//Svet/Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>