Region

Svet

Region

Indija Oksenberg: Upoznaću Pirsa Brosnana sa bakom Jelisavetom

Indija Oksnberg, unuka princeze Jelisavete Karađorđević i ćerka glumice Katarine Oksenberg, narednih meseci boraviće u našoj zemlji zbog snimanja "Novembar man" filma.

Indija Oksenberg: Upoznaću Pirsa Brosnana sa bakom Jelisavetom



Indija u razgovoru govori o svojoj porodici, radu na filmu, kao i o Pirsu Brosnanu, kog je u nedelju uveče dočekala na beogradskom aerodromu.

"Na filmu je zaposleno mnogo ljudi, a moja uloga je nešto kao lična sekretarica koja je za Pirsa sve vreme dostupna šta god da mu zatreba tokom rada na filmu. Njegov sam jedini lični asistent, ali radim i za produkciju. Ovo je značajno iskustvo za mene. Zanima me produkcija, jer ne želim da budem glumica, iako sam još sa devet godina imala prve uloge."

Hoćete li upoznati Pirsa sa bakom Jelisavetom?

"Ponosna sam na svoje poreklo i čast mi je da svojim saradnicima i prijateljima predstavim moje Karađorđeviće, najpre moju baku Jelisavetu, koju izuzetno volim i cenim."
 
A sa beogradskim klubovima i kafanama?

"Nije mi poznato da li voli da ide u kafane, ali bih volela da to otkrijem i da ga izvedem u provod."
 
Da li je još uvek vaš dečko Hadson Frankoni?

"Nije, već više od godinu dana, a ako me to pitate zbog srpskih momaka, recite da sam slobodna. Možda i upoznam nekog zgodnog Srbina i zaljubim se."

Ko je od holivudskih zvezda ostavio najjači utisak na vas?

"U našoj kući sam upoznala dosta njih, ali sam najbliža sa maminom drugaricom Olivijom Hasi, Julijom iz čuvenog filma Franka Zafirelija. Kejt Hadson je dobra osoba, pravila sam desert za njen bebi-šauer. Moja porodica živi u Malibuu, a ja živim u Holivudu i u komšiluku su mnoge poznate svetske face poput članova benda "Red Hot Chili Peppers", koje srećemo u prodavnicama, dok šetaju kučiće i džogiraju.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: M. Mitrović

Viber

Izvor: Svet Plus


>