Region

Svet

Region

Pirs Brosnan stigao u Beograd (Foto)

Slavni holivduski glumac Pirs Brosnan, producent i glavni glumac u filmu "Novembar Man", koji će se snimati u Srbiji, stigao je u Beograd.

Pirs Brosnan stigao u Beograd (Foto)



Brosnan je na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" stigao u kasnim popodnevnim satima i prošao kroz VIP prolaz. Na aerodromu ga je sačekala unuka princeze Jelisavete, Indija Riven Oksenberg, koja će biti Brosnanova lična asistentkinja. "Džejms Bond" će, dok je u Beogradu, biti smešten u hotelu "Hajat".

Inače, triler koji bi bioskopska platna trebalo da ugleda novembra 2014. godine, biće sniman na nekoliko lokacija u Srbiji i Crnoj Gori, a snimanje, koje počinje 20. maja, trajaće dva i po meseca.

Iako lista angažovanih glumaca još uvek nije poznata široj javnosti, pretpostavlja se da će u ovom ostvarenju igrati i ukrajinska glumica Olga Kirilenko, koja je 2008. godine bila "Bondova" devojka.

Kostime za film radiće Bojana Nikitović, kostimografkinja Narodnog pozorišta, koja je 2006. godine bila deo tima Milene Kanonero, koji je za kostime u filmu "Marija Antonaneta" dobio "Oskara".



Autor: M.P.
Izvor/Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus


>