Region

Svet

Soraja u kući Velikog brata potamanila ANTI KILOGRAM OBROK KONTROLOR!

Kako se priblližava VIP finale Velikog brata, Soraja je rešila da svoje telo, kao najbolji adut, dovede do savršenstva.

Soraja u kući Velikog brata potamanila ANTI KILOGRAM OBROK KONTROLOR!



Soraja je krenula sa upotrebom funkcionalne prehrane koja oslobađa organizam od suvišnih kalorija i masnih naslaga, kako bi ostala najzgodnija VIP takmičarka serijala.



Njen cilj je smanjenje apetita, izlučivanje viška tečnosti iz organizma zbog celulita, bolje ubrzavanje metabolizma kako bi telo dobilo gradivnu ulogu i time bolju definiciju mišića.



Kako bismo bili sigurni da smo otkrili Sorajin plan, kontaktirali smo Danijelu Rakonjac - nutricionistu iz jednog medicinskog savetovališta, da nam malo bliže opiše šta znači OBROK KONTROLOR kao funkcionalna prehrana.



Objasnili su nam da u svim američkim rijalitijima koji su zatvorenog tipa postoji period čišćenja organizma od toksičnih i kancerogenih materija. Kako bi se organizam oslobodio slobodnih radikala koji prave suvišne kilograme i nepovoljno utiču na rad digestivnog puta, uvedena je funkcionalna prehrana.

ANTI KILOGRAM proizvodi čuveni OBROK KONTROLOR od dijetalnih vlakana, beta glukena, omega kiselina, oligoelemenata, antioksidanata, koji sadrži plodove aronije, samim tim sve vitamine potrebne za pravilno funkcionisanje metabolizma u vanrednim situacijama, izloženim naglim gojenjem.



Soraja je veoma inteligentna osoba i ona je upoznata sa tim da je ovakav način ishrane rasterećuje kalorija, a dopunjuje enregentima i proteinima koji imaju ulogu da postignu vitak, a kod nje veoma zgodan izgled.

Znači, uspeli smo da otkrijemo plan najatraktivnije Playboy zečice za ravan stomak i ugodan dan. Soraja, svaka ti čast, izgledaš TOP i treba da pobediš.



Svi posetioci Svet Plus portala slobodno mogu potražiti besplatne savete kod Danijele Rakonjac u nutricionističkom savetovalištu putem telefona 011 2634-692.



Podsećamo, Ava je pobesnela kada je videla da Soraja pije 6U1 kako ne bi imala celulit, što je ujedno i pravo rešenje protiv dosadnih paprazza koji budno čekaju silazak naših starleta niz stpenice na finalnoj večeri VIP Velikog brata.



Autor: B.B.
Foto: Printscreen TV B92, Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>