Region

Svet

Veliki Brat 2013: Maja Nikolić izvređala Avu: Spavaš s ljudima za pare! (Video)

Sinoć je Veliki brat ukućanima priredio žurku, pa je malo alkohola učinilo svoje i Maja Nikolić je tako utonula u dobro poznati režim preživljavanja u rijalitiju - svađanje.

Veliki Brat 2013: Maja Nikolić izvređala Avu: Spavaš s ljudima za pare! (Video)



Takmičari su igrali igricu u kojoj su jedan drugom prenosili ping-pong lopticu iz usta u usta, pa je tako Maja počela da priča sa Avom i rekla joj da ne želi da joj ukrade dečka, ali da bi se ljubila sa Željkom.

"Je l' možeš da pozoveš Željka da dođe da me poljubi za laku noć, duboko, jezikom?", pitala je Maja Avu, na šta ju je Ava poslala kod Slavka da se ljubi sa njim.

Ava je mirno nastavila razgovor, dok je Maja nastavljala da je vređa na osnovu fizičkog izgleda sa osmehom na licu. Top je u jednom trenutku stao u Avinu odbranu, ali Maja nije odustajala.

Ava je posle nekog vremena napustila sobu, a Maja je odlučila da sama pozove Željka da je poljubi za laku noć. Posle toga Željko je ležao sa Majom u krevetu što je Avu duboko povredilo, pa je kako bi se osvetila Maji Nikolić legla pored Slavka.

Ovo je izazvalo smeh prisutnih ukućana, a posle toga Maja je uputila još nekoliko ozbiljnih uvreda na Avin račun, rekavši joj da spava sa ljudima za pare, pa dodala: "izvini što moj Uroš nije hteo da spava sa tobom".



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>