Region

Svet

Era Ojdanić o vezi sa maloletnicom: Slađa laže, nismo bili u vezi!

Era Ojdanić napustio je imanje u Lisoviću zato što mu se tašta šlogirala i što su mu obili kuću u Leskovcu kod Stepojevca. Zgranut je pričama o aferama sa maloletnicama o kojima je pisano dok je bio na Farmi.

Era Ojdanić o vezi sa maloletnicom: Slađa laže, nismo bili u vezi!



Era se nadao da će njegova rečenica da je bio šest godina u vezi sa devojčicom iz osmog razreda osnovne napraviti toliki haos.

"Postoje dva razloga zašto sam napustio Farmu. Prvi je što je majka moje pokojne žene Ljupke skoro na samrti. Kao što sam poštovao moju majku Radinu, tako poštujem i taštu. Drugi je što su mi pre tri nedelje obili kuću u kojoj živi moja najstarija ćerka. Lopovi su pratili najgledaniji šou i videli su da Era Ojdanić ima najlešpi veš od svih farmera, pa su mi ukrali dva para bokserica koje sam kupio u Australiji. Verovatno su mislili da će biti neka kinta za turu pića i večeru, ali mnogo su se zeznuli. Ma neka im je sa srećom", kaže Era.

Izjavili ste da ste šest godina bili s maloletnicom koja je bila osmi razred osnovne kada ste započeli vezu.

"Kad su u pitanju maloletnice to je sve čista laž. Era Ojdanić nikada u svom životu nije bio sa maloletnim devojkama, niti će biti. Ovo ste vi iz medija napravili. Ja sam to rekao s namerom da bi šou bio interesantniji novinarima. Imam 66 godina, imam sina, ćerke, unuke, imam srpski ponos u duši i ne bojim se nikoga."

Ali Slađana Vukašinović iz Velikih Crljana priznala je da je ona ta devojka.

"Nikada nisam rekao ime te devojke, ja ne mogu ni da je se setim, verujte mi, ne mogu ni lika da joj se setim. Stojim iza toga da ništa nije istina. Nikada nisam bio sa njom. Još jednom tvrdim da nikada nisam bio sa maloletnicama!"

Priča se da ste bili i sa Danijelom i Marinom iz Stepojevca kada su imale manje od 18 godina!


"Ako te devojke koje ne poznajem dokažu da su bile sa mnom bilo gde, bilo kad, da sam im nešto ikada ružno rekao i učinio, nemam ništa protiv. Stojim iza svog stava - ne, ne, ne i ne! Danijelu poznajem, majka joj je skoro umrla. Nju sam video nekoliko puta, a nemam pojma ko je Marina!"

Hoćete da kažete da su izmišljotine?

"Te devojke su dale potpuno lažne izjave, ali ne znam zašto. Nikada mi neće biti jasno. Ako one imaju želju da kažu da su bile sa mnom, ne mogu da im osporim, i bilo bi im veliko zadovoljstvo da jesu."

Vaš sin kaže da ste izlazili s njima i provodili se po klubovima i kafanama?

"Ja i dan-danas izlazim i provodim se sa devojkama od 20 do 30 godina. Je l’ ja nemam pravo da budem prijatelj sa nekim ako ima 20, 30, 50 godina?! Izlaziću i dalje."

Tužilaštvo je reagovalo. Plašite li se suđenja?


"Ja se apsolutno ne plašim jer znam da mi je savest čista. Izuzetno poštujem zakon i znam kakve bi posledice bile da je nešto od toga što ste preneli istina."

Otkad su se u novinama pojavile priče o vašim aferama, smirili ste se na „Farmi“ i niste više pričali o devojkama. Da li ste imali neku dojavu?


"Takvo je obezbeđenje i uslovi da nema šanse da bilo ko prenese šta se dešava van "Farme"."

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>