Region

Svet

Veliki Brat 2013: Ukućani odlučuju o kazni Maje Nikolić i Željka Stojanovića!

Veliki brat je odlučio da ukućanima prepusti odluku o kažnjavanju Maje Nikolić, odnosno Hurem i Željka Stojanovića, odnosno Mehmeda.

Veliki Brat 2013: Ukućani odlučuju o kazni Maje Nikolić i Željka Stojanovića!



Suđenje se odvija u dnevnoj sobi i počinje tako što Top čita optužbe, dok je uloga sudije, odnosno kadije, poverena Miliću Vukašinoviću. Optuženi ukućani imaju pravo da izaberu svoje svedoke i imaju pet minuta za iznošenje odbrane. Interesantno je da je Veliki brat ukinuo kaznu izbacivanja iz kuće, a najviša presuda biće direktna nominacija. Ostale kazne biće zabrana nominacija.

Maja Nikolić je za svoje svedoke izabrala Vendi i Soraju. Kako bi opravdala odluku da za svedoka izabere svog "najvećeg neprijatelja" u kući, rekla je da je Vendi neko ko ima šta da kaže. Ispričala im je šta se desilo i objasnila da joj nije bila namera da pogodi Maju Volk tanjirom. Sindi je Maji savetovala da se izvini zbog svega što se desilo i da naglasi kako je bila isprovocirana.

U svom odbrambenom iznošenju Maja Nikolić nazvala je Maju Volk kolateralnom štetom, a tanjir je odleteo na pogrešnu stranu jer joj je ruka povređena. U toku svog izlaganja, Maja je uspela da se upusti u raspravu sa Milićem, ali je sudija rešio da popusti.

"Ako me Željko bude ponovo polivao vodom, i ja ću njega politi", rekla je Maja i dodala da poštuje godine Maje Volk i da je celu noć plakala jer ju je povredila.

Posle Maje Nikolić, obratila se i Maja Volk. Sarkastično je objasnila da joj je drago što je Maja Nikolić celu noć plakala zbog njene rane od tri milimetra, a nije prolila nijednu suzu zbog svih reči koje joj je uputila poslednjih dana. Pored toga, dirnuta je time što je Maja prva uletela u ispovedaonicu da se izvini, umesto nje koja je krvarila.

Suđenje se nastavlja, a ishod još uvek nije poznat. Kako će ukućani presuditi i ko će biti direktno nominovan, pratite na našem portalu.

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>