Region

Svet

Džej Zi sa ćerkom Blu Ajvi stigao u Beograd! (Foto)

Samo dan nakon dolaska planetarno popularne pop zvezde Bijonse koja svetsku turneju počinje u Beogradu, u prestonicu Srbije je sinoć posle 20 časova stigao i njen suprug, čuveni hip hoper i biznismen Džej Zi Karter sa njihovom ćerkom Blu Ajvi.

Džej Zi sa ćerkom Blu Ajvi stigao u Beograd! (Foto)



Dočekan brojnim obezbeđenjem i sa tri kombija, Džej Zi je sinoć izašao iz VIP salona beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" noseći jednogodišnju ćerkicu Blu Ajvi. On je privatnim letom stigao iz Londona, a u nameri da zaštiti svoju ćerku od objektiva fotoreportera, Džej Zi je rukom zaklonio lice male Blu Ajvi i ušao u jedan od crnih kombija sa zatamnjenim staklima.





Sa sobom je doveo i dve bejbisiterke i još nekoliko članova obezbeđenja, a uprkos tome što je mala Blu Ajvi spavala, Džej Zi se sa svitom uputio u "Kombank arenu" gde je njegova supruga imala generalnu probu. Pevačica je juče od 12 časova boravila u "Kombank Areni" na generalnoj probi pred večerašnji koncert kojim započinje svetsku turneju pod nazivom "Mrs. Carter World Tour".



Zanimljivo je da ne samo da su sa aerodroma otišli u "Arenu", već su tamo istovarili i svoj prtljag, te je izvesno da im je u najvećoj srpskoj hali obezbeđen sav potreban luksuz. U VIP bekstejdžu "Kombank arene" obezbeđene su im prostorije za dnevni boravak, kupatila sa tuš kabinama i sve što je potrebno za komforan boravak, te usluge hotela skoro i da ne moraju da koriste.



Kako bi se na miru pripremila za svoj prvi koncert u okviru svetske turneje "Mrs. Carter World Tour", Bijonse je preduzela nezapamćene mere zaštite kako joj niko ne bi prišao tokom boravka u Srbiji.



Autor: M.P.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>