Region

Svet

Region

Petrući: Ava Karabatić je divna osoba, bio bih ponosan da mi je ćerka (Foto)

Glumac Branislav Petrušević Petrući, prvi izbačen iz kuće Velikog Brata, smatra da je starleta najkvalitenija osoba, kaže da Maja ne može ni dva dana bez seksa, ali i da ne zna kojeg je političara glumio.

Petrući: Ava Karabatić je divna osoba, bio bih ponosan da mi je ćerka (Foto)



Publika je odlučila da Petrući prvi napusti kuću u Košutnjaku. Glumcu je žao što je ovako brzo izašao, ali nastaviće da prati bivše cimere. Iako je sedmica kratak period za donošenje bilo kakvih zaključaka, Petrući je već počeo da uviđa kakvi su neki ukućani.

Glumac je istakao da po njemu najviše kvaliteta od ukućana ima Ava Karabatić, iako se to možda ne vidi.

Šta ste to videli u njoj, pošto se do sada ponašala vrlo ekscentrično? Diskutuje se da li su Uroš i ona imali seks već prvog dana?

"Zaista ne ulazim u taj seks meč. Nisam obraćao pažnju na to. Ona je jedna devojčica koja ostavlja utisak - ma, ona je..., a ustvari ona je jedna divna osoba, i sami znate šta studira."

Na pitanje da li bi se stideo da mu je Ava ćerka, Petrući je rekao: "Ne bih, čak bih bio i ponosan na nju. Ono što je Ava, to je samo da poželiš. Ne mogu da kažem da li je Uroš dobar izbor za nju."



Da li je Maja Nikolić najveći provokator u kući?

"Ne mogu tako da gledam ljude koje znam. Maja i ja se znamo skoro 20 godina. Ona je veliki umetnik. Onako kako se predstavlja u kući, to je Maja. Brzo iskače iz takta, ali brzo se smiri. Ona je odmah došla kod mene u krevet, da pričamo".

Može li Maja pet nedelja bez seksa?

"Ni dva dana, prema onom što pokazuje. da li će to biti Slavko ili Uroš... Ne bih znao."
 
Mislite li da Veliki Brat provocira, pošto je ova sezona vrlo politički obojena?

"Ovo je prva koja je takva. Baš sam se iznenadio, ali sam se trudio da obavim zadatke profesionalno."
 
Da li vam je imponovalo što vam je Brat dao ulogu jednog od najbitnijih ljudi u državi?

"To je bila uloga i ja sam dao sve od sebe da je dočaram kako treba. Tu postoji i privatni deo ličnosti u koji ja nisam upućen. "

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>