Region

Svet

Farma 2013: Ša - Ne bih bio sa Jovanom ni za 100 miliona!

Izgleda da je romansa između repera i misice završena, a Ša se tokom žurke na “Farmi” požalio Dariji da ga Jovana spopada ali da on nikada ne bi bio u vezi sa njom!

Farma 2013: Ša - Ne bih bio sa Jovanom ni za 100 miliona!



Iako su nekoliko dana spavali zajedno i razmenjivali nežnosti, Ša je sada promenio ploču i rašio je da otkači Nikolićevu.

"U trenutku mi se svidela, ali meni su osećanja s*ebana. Ja sam čovek koji voli da se za*ebava i uživa. Ona je simpatična devojka, ali sa njom ne bih bio iz milion razloga. Ja sa njom nisam ‘izlerao’, nijednog trenutka nisam ušao u vezu sa njom. Devojka me, mrtvog pijanog, poljubila, sama na silu, ne mojoj voljom, njenom voljom. Nije mi se svidelo, nije to to”, rekao je Ša dok je razgovarao sa Darijom, a nešto kasnije je dodao da sa Jovanom ne bi bio ni za 100 miliona".

Ipak, ta priča se nije preterano svidela Jovani koja je reperu rekla:

"Prijaš mi, prija mi tvoja energija. Ti nećeš ništa sa mnom, ja to razumem, iako se ne slažem sa tom odlukom. Nema ništa toliko posebno što bi me vezalo za tebe, ali mi značiš."

Očigledno će sada sva pažnja na imanju u Lisoviću biti usmerena na nove golupčiće, Staniju i Filipa koji se poslednjih dana intenzivno “druže”.

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>