Region

Svet

Veliki Brat 2013: Uroš poljubio Maju, Topić želi da napusti kuću! (Video)

Čim je ušla među ostale ukućane, Maja Nikolić se svojski potrudila da napravi haos kakav je najavila Velikom Bratu.

Veliki Brat 2013: Uroš poljubio Maju, Topić želi da napusti kuću! (Video)



Maja se prvo, braneći Uroša, posvađala sa blizancima Žarkom i Željkom, čime je pokazala svoj interes za njega, što se nije dopalo Avi.

Iako je od Velikog Brata tražila nešto kratko, Maja je u glavni deo kuće ušla u dugačkoj haljini holandske kraljice. Kako bi ipak nekako skrenula pažnju na sebe, pevačica je otkrila butinu i požalila se da joj smeta ozvučenje koje je tu zakačeno. Naravno, ovu malu predstavu izvela je pred očima Uroša Ćertića.

I dok je Ava tvrdila da "Maja može da joj bude majka" i da uopšte nije ljubomorna, nije joj bilo baš svejedno kada je videla da je Uroš Maji poklonio poljubac na ulazu u dvorište.

Nakon toga, Maja je osula paljbu po svim ukućanima redom. Brecnula se na Anetu koja je joj je rekla da greši što misli da je Ava glupa, a nkon Dragutinove izjave da je Majin koeficijent inteligencije nemerljiv, krenula je sa paljbom.

"Koliki je tvoj, dvanaest? Ili dva i tridesetosam, ne mislim da si pao, bolje da tu sezonu uopšte nisi ni skakao. Nemoj sa mnom da se svađaš, to je jako ružno.", počela je Maja.

Prenos je prekinut, a kulminacija svađe je usledila nakon obaveštenja da Dragutin želi da napusti kuću. Maja je posle svega došla u dnevnu sobu i rekla kako joj je žao, te da joj to nije bila namera.



Za vreme svađe Maja Volk, Aneta, Sindi i Boban su otišli u dnevnu sobu gde su skovali plan da odsad pa nadalje Maju Nikolić ignorišu.

Jedini koji je uspeo Maji da uzvrati bio je Slavko Labović. Kada mu se Maja požalila da su svi nepravedni prema njoj, on joj je rekao da je preterala.

"Stvarno si preterala. Šta ti ima da braniš Uroša od Željka i Žarka. Oni su ovde zajedno već pet dana i to je njihov način komunikacije. Ne znam ko je tebe šta pitao i zbog čega si napravila toliku frku. Sad Topić hoće da izađe, a to nije dobro", zaključio je Slavko.

Autor: I.M.
Izvor: Puls, Novosti, Blic
Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>