Region

Svet

Veliki Brat 2013: Ava će uvenuti kad Soraja uđe u kuću! (Video)

Maja Nikolić je sigurna da će Ava Karabatić dobiti opasnu suparnicu u liku (i telu) Soraje Vučelić.

Veliki Brat 2013: Ava će uvenuti kad Soraja uđe u kuću! (Video)



"Soraja, pa ti si 200 puta bolja riba od ove Ave! Uvenuće kad budeš ušla u kuću, ima da dobije facijalis", ubeđena je Maja Nikolić komentarišući događaje u kući "Velikog brata" iz tajne sobe.

Veliki Brat 2013: Uroš pravi Avu ljubomornom! Sviđa mi se Sindi! (Video)
Ava Karabatić je već "kupila" svetla ovog rijalitija, ne zatvarajući usta, šireći svoju "filozofiju" u kući o ljubavi i drugim temama, a pogotovo što je već prvo veče bila u krevetu sa Urošem. "To sam videla kao avanturu i izazov. Uroš ima veliko srce, zgodan je, muževan, malo prgav što mi Dalmatinke volimo", rekla je ne trepnuvši Ava, a na opasku pojedinih ukućanki da liči na kantautora Željka Joksimovića, uzvratila je: "Ne, meni je zgodniji Sergej Ćetković!".

Podelila je Ava sa ukućanima i svoje viđenje ljubavi. Nju ne zanima kvantitet, već kvalitet! Međutim, Uroš joj je tokom dana zamerio da "flertuje sa hiljadu frajera". Ona je tužna otišla u krevet, a prvi joj je rame za plakanje ponudio jedan od blizanaca - Željko.

Blizanci iz Francuske Željko i Žarko su u ispovedaonici govorili o tome ko im je od ukućanki zapao za oko. Zapravo, "Velikog brata" je zanimalo da li se Željku dopada Ava i da li Uroša vidi kao konkurenciju. Željko je vrteo glavom, govorio "ne, ne, ne", ali je potom uskočio njegov brat: "Jaoo, kako laže, pa njegova bivša ljubav je ista kao Ava".

Obojici se dopada Nevena, kažu da je "vrh riba".

Urošu se blizanci uopšte ne dopadaju. Kaže da mnogo pričaju, da pričaju o bivšim devojkama. "Ma, mnogo su ljigavi i dvolični i previše tračare. Mnogo su smešni. Kao lignje su".

Događaje u kući pomno prate tajni VBIA agenti - Maja Nikolić, Soraja i Milić Vukašinović. Milić je najviše komentara ispalio na račun Ave: "Ona se izdaje kao neka intelektualka... ijaooo! Puna je fragmentantalnog znanja, ali ništa ne povezuje".

Maja Nikolić pokušava da ubedi Soraju da kad uđu u kuću naprave haos, da nešto urade po pitanju Ave i Uroša, čiju bivšu devojku, Maja inače zna iz Niša. "Ma, neću uopšte da se mešam u te priče", odgovorila joj je Soraja. 

Vlada Velikog brata za sada odlično funkcioniše, a za premijera je izabran Petrući koji trenutno ima ime Aleks Nes. Dragutin Topić zadužen je da od ostalih ukućana sakrije i čuva evre. Kada ga je Veliki brat pitao na koga sumnja da će prvi pokušati da ga pokrade, atletičar je rekao da mu je Petrući najsumnjiviji. Istovremeno, Ava misli da je baš Topić kriv što je prebačena u opoziciju.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>