Region

Svet

Veliki Brat 2013: Uroš pravi Avu ljubomornom! Sviđa mi se Sindi! (Video)

Iako su svi bili uvereni da će se u tesnom kombiju članovi opozicije Ava Karabatić i Uroš Ćertić zbližiti, čini se da je atmosfera među njima sve napetija.

Veliki Brat 2013: Uroš pravi Avu ljubomornom! Sviđa mi se Sindi! (Video)



Ava je uverena da Ivana Stamenković Sindi ima nešto protiv nje, a konkretno joj je zasmetalo što joj se nije zahvalila nakon pružene masaže. Dok je dramila o bontonu za koji misli da Sindi ne poseduje, Uroš je stao na stranu bivše Modelsice.

"Ja se uopšte ne bih naljutio kada mi ne bi rekla ’hvala’. Još bih joj ja rekao ’hvala’. Meni ne bi ni morala da traži masažu, sam bih je masirao", bio je uporan Uroš u kontriranju Avi.

Kako se Ava sve više ljutila što Uroš ne poštuje njeno mišljenje, on je sve više kontrirao dok ih ukućani, među kojima je bila i Sindi, nisu prekinuli.

Pošto su svi ukućani otišli nazad u kuću, Uroš je dolio ulje na vatru rečenicom da je Sindi "baš dobra riba". Verujemo da se ovo Avi nije nimalo dopalo, budući da je već stavila do znanja da "ne miriše" Ivanu.



Podsećamo da Uroš i Ava trenutno žive u tesnom kombiju, a novonastalu situaciju starleta je odlučila iskoristiti za nastavak zavođenja kaskadera.

"Bilo je fantastično. Sanjala sam vrlo lepe snove i nadam se da će i večeras biti tako", odgovorila je Ava na pitanje Velikog brata o prvoj noći u vozilu, ali je naknadno dodala da nije dugo mogla zaspati. Uroš joj je na to dobacio: "Zašto, je l' te bolela ruka?", nakon čega su ukućani zbijali šale na račun toga da će dobiti bebu.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>