Region

Svet

Učesnici VIP Velikog Brata 2013: Biografije svih takmičara (Foto)

Povodom početka novog serijala rijalitija VIP Veliki Brat predstavljamo vam kratke biografije trenutnih stanovnika kuće na Košutnjaku.

Učesnici VIP Velikog Brata 2013: Biografije svih takmičara (Foto)



Soraja Vučelić, starleta, ima 26 godina i poreklom je iz Crne Gore. Veći deo detinjstva provela je u hraniteljskoj porodici, a usled velikog siromaštva, popularna starleta osnovnu školu je završila u Domu za decu bez roditeljskog staranja. Kasnije se sa majkom se preseljava kod ujaka, koji vodI računa o njoj nakon majčine smrti. Vučelićeva se danas bavi modelingom, snima reklame i spotove, a popularnost je stekla pojavljivanjem u poslednjem "Velikom bratu".



Milić Vukašinović, pevač, sa svoje 63 godine ne prestaje da vodi buran život. Čitava njegova karijera, pored kontroverznih pesama, praćena je i čestim skandalima, porocima, alkoholom i drogom, a kako je i sam izjavio, velikim nagonom za seksom. Nedavno se oženio 24 godine mlađom Suzanom, koju je upoznao preko Fejsbuka. Do sada se pojavio u dve sezone "Velikog brata".



Ava Karabatić, starleta, rođena je u Hrvatskoj i ima 24 godine. Pažnju javnosti privukla je nakon učešća u hrvatskoj "Farmi", zatim u rijalitiju "Survajver", kao i provokativnim fotografijama za časopis "Plejboj". Starleta je, takođe, poznata po brojim lapsusima koji su redovno punili novinske stupce.



Dragutin Topić, jedan od naših najboljih atletičara, rođen je u Beogradu i ima 42 godine. Kroz karijeru nizali su se brojni domaći i međunarodni uspesi koji su ga plasirali među najbolje skakače. Na Olimpijskim igrama učestvovao je čak pet puta, a od 1993. godine drži rekord u skoku uvis, na državnom nivou. Oženjen je Biljanom Topić, rekorderkom Srbije u troskoku.



Ivana Stamenković Sindi, pevačica, ima 33 godine i javnosti je poznatija kao bivša članica grupe "Models". Karijeru je počela samo sa 17 godina, i već je tada bila izložena medijskoj kritici zbog seksi spotova i fotografija. Sindi je rođena sestra poslanice Nevene Adžemović, koja je, takođe, bila "modelsica", i sada iza sebe ima dvogodišnji brak i ćerku Petru.



Maja Nikolić, pevačica, rođena je u Nišu, ima 37 godina, potiče iz muzičke porodice i još od malih nogu se posvetila pevanju. U medijima postaje prisutna ne zbog muzike, već zbog rijaliti emisija, kao i problematičnog ponašanja koje je pokazala 2009. godine učešćem u "Farmi", a kasnije i na "Dvoru", gde je imala ozbiljne konflikte sa brojnim kolegama, a zbog vređenja Jevreja je i izbačena iz ovog šoua.



Maja Volk, dramaturg i voditeljka, rođena je u Beogradu i ima 54 godine. Neposlušna od malih nogu, večiti buntovnik, inadžija, ali uz to i izuzetno inteligentna, završila je Fakultet dramskih umetnosti pre roka. Čitav život uz uspone i padove kuburi sa nerazumevanjem okruženja, a jednom prilikom je htela da se baci sa Brankovog mosta. Ima dva braka iza sebe, za koja priča da su je uništila, ali kaže da se ne predaje ni u šestoj deceniji.



Aneta Nakoavska, popularna makedonska pevačica, kod nas je poznata kao makedonska Seka Aleksić. Važi za javne ličnosti koje nemaju "dlake na jeziku", stoga je verovatno da će upravo ova diva biti provokator u petom VIP "Velikom bratu".



Vesna Jugović, poznatija kao Vesna de Vinča, novinarka i vlasnica modne agencije "Miss YU". Mnogi je svrstavaju među najmoćnije žene u svetu mode u Srbiji.



Žarko i Željko Stojanović, braća, imaju po 25 godina i rodom su iz Zemuna, ali od malena žive u Francuskoj. Braća već imaju iskustva sa rijalitijima, naime, učestvovali su u francuskom "Velikom bratu", gde je Željko ostao do finala u kući i umalo odneo pobedu, što ga već sad plasira na mesto potencijalnog favorita. Željko ima stakleno oko jer je još kao mali oslepeo, kada ga je drug slučajno pogodio strelom u levo oko, zbog čega su isprva i otišli za Francusku.



Boban Stojanović jedan je od najpoznatijih gej aktivista u Srbiji. Sa grupom prijatelja osnovao je organizaciju "Kvirija centar" koja se bavi promocijom LGBT prava na polju kulture i medija. Držao je predavanja o ljudskim pravima širom Srbije i celog sveta. Nekoliko puta je nominovan za prestižne nagrade za ljudska prava.



Uroš Ćertić je najpoznatiji srpski kaskader u Holivudu. Za sebe kaže da je umro do sada bar 200 puta, a sarađivao je sa mnogim svetskim glumcima, kao što su Tom Kruz, Džesika Alba, Ben Stiler i Stiven Sigal. U vezi je sa Sanjom Dimitrijević, bivšom učesnicom muzičkog takmičenja "Prvi glas Srbije".



Nevena Miličević je sprska manekenka koja je svoju karijeru izgradila u inostranstvu. Možemo je videti u filmu "Baby on Board", to pamti kao najlepše iskustvo, s obzirom na da ju je gluma oduvek zanimala, a sa glumcem Džerijem O’Koneom je tokom snimanja ostvarila divan odnos. Bila je u muzičkom spotu "Cypress Hill" za pesmu "What's Your Number", kao i u spotu benda "Hoobastank" za pesmu "The Reason".



Slavko Labović je srpski glumac koji se proslavio u inostranstvu. Do 1999. godine radio je kao prevodilac u Crvenom krstu Danske "Zavodu za izbeglice" i u nekoliko opština. Zalagao se i mnogima pomagao da reše svoj politički status, dobiju boravišne vize i prebrode najteže trenutke imigracije. Radio je i kao pedagog u omladinskoj ustanovi, a izvesno vreme je bio i šef. Snimio je film "U Kini jedu pse", a nada se da će uskoro uslediti i holivudska verzija ovog filma.



Ko će se od navedenih šesnaest takmičara najbolje snaći u predstojećih 60 dana, koliko će boraviti u kući Velikog Brata, ostaje da vidimo.

Autor: I.M.
Izvor: Telegraf
Foto: Alo, Pres
Foto naslovna: Ilustracija

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>