Region

Svet

Soraja: Oprostila sam šamar, sada biram papučare!

Starleta i "Plejbojeva" zečica Soraja Vučelić, koja će biti ukućanka novog "VIP Velikog brata", rekla je da ne bi imala ništa protiv da joj dečko udari šamar i da ga ne bi ostavila zbog toga.

Soraja: Oprostila sam šamar, sada biram papučare!



"U ljubavi je sve dozvoljeno, ne bih ostavila dečka ako bi me udario. Ako ga volim, ne bih se samo okrenula i otišla. Verovatno postoji objašnjenje zbog čega je došlo do toga", kaže starleta.

Kad smo joj ukazali na činjenicu da svojim stavom zapravo promoviše nasilje nad ženama Soraja je ostala dosledna.

"Znate, tanka je linija između ljubavi i opsesije. Normalna doza ljubomore može da izmakne kontroli, pa onda dođe do fizičkog obračuna", objašnjava Soraja, a na pitanje da li je sve ovo ispričala iz sopstvenog iskustva i odnosno da li je već imala priliku da oprašta šamar, starleta je rekla: "Možda i jesam, mada trudim se da biram papučare".

Koordinatorka sigurne kuće Vesna Stanojević kaže da ne razume način na koji razmišljaju devojke poput Soraje. Stanojevićeva objašnjava da u ljubavi jeste sve dozvoljeno kada se radi o lepim stvarima, a da ne razume kako Soraja vidi svoju budućnost ako je spremna da oprosti batine.

"Ovo nije slučaj za psihijatra, jer nije reč o bolesti, već o nečijem načinu razmišljanja. Najstrašnije u celoj priči je to što Soraja, kao javna ličnost, šalje vrlo lošu poruku mladim devojkama", objasnila je ona.

Pevačica Tijana Dapčević takođe je orogčena zbog Sorajinog stava jer je protivnik svakog vida nasilja nad ženama.

Autor: M.P.
Izvor: Press, Informer
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>