Region

Svet

Region

Dragan Vujić Vujke: Druga strana mene (Video)

Glumac Dragan Vujić Vujke predstavio je Beograđanima romantiku na jedan drugačiji način, uz najlepše stihove njegove ljubavne poezije.

Dragan Vujić Vujke: Druga strana mene (Video)



Posetioci Delfi Cafea, u okviru Delfi SKC knjižare, tokom februara uživali su u kabareu Dragana Vujića Vujketa i grupe "Sexy mama". U specifičnom ambijentu koji stvaraju knjige, Vujke je romantiku predstavio na drugačiji način, viđenu očima jednog glumca i Dorćolca. Bend "Sexy mama" sa svojim originalnim obradama svetskih hitova pomogao je da se slika o romantici Beograda sagleda na neobičan i pomalo zaboravljen način.

U želji da najromantičnije godišnje doba proleće dočekamo na pravi način, i tokom marta meseca, Vujke vam predstavlja svoje najlepše ljubavne stihove iz svoje knjige autobiografske ljubavne poezije "Druga strana mene", koja je nastajala trideset godina, naravno uz pratnju benda "Sexy mama".



"Knjigu sam nazvao "Druga strana mene" jer me publika uglavnom zna iz pozorišta i sa televizije, prepoznajući me po komičnim ulogama gde sam pokazivao drugu stranu karaktera", objasnio je Vujke ukratko o knjizi, koju možete kupiti u knižarama Delfi.

Vujketov poetski kabare "Poslednji beogradski romantik" zabaviće vas i u ponedeljak, 25. marta od 20 sati u Delfi Cafeu u SKC, a ulaz za posetioce je besplatan.



Autor: B.B.
Foto: Delfi

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>