Ostalo

Sme�no

Danas je Dan zaljubljenih: Kakvu prosidbu priželjkuju žene?

Dan zaljubljenih se mnogima čini kao idelan dan za prosidbu, a većina žena smatra to jako romantičnim potezom.

Danas je Dan zaljubljenih: Kakvu prosidbu priželjkuju žene?



Ukoliko zaista želite da zaprosite svoju devojku na način koji će pamtiti, osim Dana zaljubljenih morate i da uključite elemenat iznenađenja. Većina žena smatra da je za savršenu prosidbu potrebno neko romantično okruženje, kao i da taj čin mora biti kao u filmu; muškarac će kleknuti na jedno koleno dok izgovara sudbonosno pitanje.

Neke od žena vole prosidbu na onaj staromodan ali proveren način, te smatraju da je čak lepo otići kod oca i zatražiti njenu ruku. Samo nekolicina žena prepušta muškarcu odabir vereničkog prstena, dok s druge strane, veći broj dama nema ništa protiv da ga izaberu zajedno.

Istraživanja pokazuju da veliki broj žena smatra da bi muškarci o prosidbi trebalo da razmišljaju nakon dve godine veze. Većina njih iskreno je rekla da bi raskinula s muškarcem koji ih nije zaprosio nakon pet godina veze.

Pomalo iznenađujuć podatak je da veliki broj pripadnica lepšeg pola smatra da, da biste bili spremni za brak, pre toga iza sebe morate imati tri veze.

Stoga, dragi muškarci, ukoliko ste dovoljno hrabri za ovaj korak i ispunjavate bar neke od navedenih stavki, prepustite se romantici i priredite vašoj lepšoj polovini prosidbu koju će pamtiti do kraja života!



Autor: B.B.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>