Region

Svet

Lena Kovačević: Navijam za Mareta na Beosongu

Lena Kovačević, nekadašnja članica žirija "Prvog glasa", ovogodišnji serijal je pratila s pažnjom i kaže da će ostati upamćen po odličnim pevačima, a na Beosongu će navijati za kolegu Mareta, čiju pesmu pevaju Nevena, Sara i Mirna.

Lena Kovačević: Navijam za Mareta na Beosongu



- Mislim da je pobednik sa pravom tu gde jeste. Takođe, mislim da ne bi bila greška ni da je Nevena pobedila. Mirna i Nevena su od starta bile moji favoriti. Nevena je za mene možda malo specifičniji pevač. Ja volim pevače koji su malo neobičnijih glasova - kaže naša džez pevačica.

Sara, Nevena i Mirna pokušaće da se plasiraju na Evroviziju uz pesmu koju je za njih pisao Saše Milošević Mare, a kompozitor je spremio i pesme za novi Lenin album koji izlazi na proleće.

- Mare ima moju punu podršku i navijaću za njega i devojke na Beosongu. Na albumu koji spremam imam dve Maretove pesme, koje su predivne. Mnogo mi je drago što mi je u samom procesu, dok sam birala pesme, rekao: ”Imam dve pesme koje su potpuno za tebe”. Čak mi je napisao: “Mislio sam na tebe kad sam to radio”. I to se stvarno čuje. Biće to lep album, kolaž popa i džeza, možda malo više komunicira sa nekom širom publikom, a opet je ostao u nekoj mojoj priči.

Lepa pevačica je pre pet meseci dobila sina Vuka.
- Svakoj majci se život promeni kada dobije bebu. Velika je odgovornost. A Vuk inače više liči na mene nego na supruga.

Autor: S.P.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>