Region

Svet

Bojana Stojković: Doček kod kuće uz moje muškarce (Foto)

Brojne javne ličnosti ni ove godine neće mariti za ekstravagantne toalete i ekskluzivne prostore u kojima se organizuje doček 2013, već će se u krugu najmilijih oprostiti od stare godine.

Bojana Stojković: Doček kod kuće uz moje muškarce (Foto)



Panonski mornar Đole Balašević, koji je 21. decembra postao deda male Simone, prve naslednice njegove ćerke Jovane, praznike će provesti uz najmilije.

Svetlana - Ceca Ražnatović će najluđu noć provesti u svojoj vili. Upućeni kažu da uprkos brojnim poslovnim ponudama za tezgu u najluđoj noći, pevačica je izabrala da ostane kod kuće.

Reper Gru i njegova supruga Danica novogodišnju noć dočekaće u svom stanu sa sinovima. "Najlepše je biti kod kuće u krugu najmilijih. Mi imamo malu decu i najnormalnije je da budemo s njima. Okitili smo jelku, čekaćemo sa nestrpljenjem Deda Mraza i radovati se praznicima", kaže Danica.



Manekenka Bojana Stojković iza koje je ostala jedna veoma burna godina zbog bračne krize i trijumfa u "Prvom kuvaru Srbije" odlučila je da 31. decembra bude u novom stanu na Dedinju uz sina Lava i supruga, fudbalera Vladimira Stojkovića.

"Umorila sam se usled burne godine iza mene, tako da će mi doček kod kuće uz moje muškarce biti melem za dušu. Mada nije isključeno da ćemo na kratko negde i izaći tokom praznika jer oboje imamo veselo i veliko društvo", kaže Bojana.



Autor: B.B.
Izvor: 24sata
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>