Region

Svet

Region

Marija Karan u provodu sa dečkom finalistkinje Prvog glasa Srbije

Glumica Marija Karan je u poslednje vreme u žiži javnosti zbog navodnog raskida veze sa biznismenom Milanom Popovićem i selidbe u Hrvatsku zbog serije "Larin izbor".

Marija Karan u provodu sa dečkom finalistkinje Prvog glasa Srbije



Spekulacije o tome ko je raskinuo vezu, Marija ili Milan, i dalje ne jenjavaju, ali jedno je evidentno - glumica se odlično provodi.

Marija je sinoć bila u popularnom beogradskom klubu "Magacin", a društvo joj je pravio holivudski kaskader Uroš Ćertić, dečko Sanje Dimitrijević, finalistkinje "Prvog glasa Srbije".

Njeno preseljenje u Hrvatsku uzrokovano je snimanjem popularne hrvatske serije "Larin izbor" u kojoj igra kapricioznu i otmenu plemkinju Anastaziju.



"U Larinom izboru igram lik Anastaziju, ćerku kneza Nikole vrlo uticajnog plemića, koja se bori da pronađe sebe u želji da pomiri doslednost svog porekla, ali i svojih sopstvenih potreba. Radnja serije je i ovoga puta u Splitu, gde dolazi da se uda za izbranika njenog oca. Hoće li se izboriti sa svojim poreklom i očevim željama i ko će joj u tome pomoći, ostaje da pogledamo seriju", izjavila je ranije Marija.

Autor: B.B.
Izvor: 24sata
Foto: 24sata, Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>