Region

Svet

Ja imam talenat: Razigrani pekar i raspevani Smederevac oduševili žiri (Video)

Još jedna audicija i još jedna prilika za sve one koji imaju ili misle da imaju nekakav talenat. Žiri u sastavu Nataša Ninković, Ivan Tasovac i Ivan Bosiljčić imaju dužnost da odaberu one koji idu dalje.

Ja imam talenat: Razigrani pekar i raspevani Smederevac oduševili žiri (Video)



Za početak svoj talenat su pokazali polaznici plesne škole "Star dance" koja se već 13 godina bavi plesom, a večeras će njih dvadesetoro pokazati lepotu plesa na sceni. Žiri je konstantovao da su uspeli u tome da im prenesu pozitivnu energiju i svo troje je složno reklo da.



Nastavljamo dalje i sada je na redu Nataša Pavlović iz Beograda, profesorka latinskog. Bavi se muzikom i voli džez, a trema je bila izuzetno prisutna kod profesorke večeras, kao i kod njenih đaka kada ih propituje. Međutim, Nataša je odlično otpevala svoju pesmu što je i žiri primetio. Bosiljčić je rekao da je divno pevala, a Nataša joj je rekla da prelepo peva dok je Tasovac mišljenja da će tek čuti taj glas. Profesorka sa tri da ide dalje.



Pred žiri sledeći izlazi Vuk Stefanović Karadžić inače Zvonimir Pavković, koji povremeno radi i kao Deda Mraz! Skuplja umotvorine. Žiriju se nije dopalo kao to zvuči i on ne ide dalje. Usledili su muzičari koji misle da imaju talenat. Muzičari, tekstopisci. Bilo je i onih koji nisu želeli da odu sa scene dok ne ispevaju svoje da ih ni ignorisanje žirija, koji razmišlja da li tog dana za ručak da naruči ćufte ili neko meso sa krompirom, ne može oterati sa scene.



Tamaru, Milicu i Andrijanu nešto veže za našu tradicionalnu muziku. Najbolje drugarice koje vole da pevaju, a došle su da pokažu vršnjacima da nisu od onih koji surfuju netom nego da treba gajiti tradiciju. Žiri je bio oduševljen kao i publika. Tru-tru ide dalje.



Sledeći takmičar je Marko Cvetković, tvrdoglav, emotivan, a voli da bude slobodan i ne voli da mu nameću mišljenja. Predstaviće nešto neuobičajeno, a to je recitacija zatim ples sa simulacijom feniksa koji se diže iz mrtvih. Tasovac je prokomentarisao da za sve ove godine u talentu nije ništa slično video. Marko nije prošao dalje, ali ga baš briga.



Sledeći takmičar je Nikola Korać koji se bavi plesom, 11 puta prvak države i 2 puta Evrope, a inače je pekar, a radi kako bi se prehranio. Sam smišlja svoje koreografije i taj proces počinje od emocija i emotivnog stanja u kakvom je. Gipko i suptilno je Nikola otplesao svoju tačku sa ružom u ustima. Nataša je rekla da je to bilo sjajno i sve kako treba. Sa tri da razigrani pekar ide dalje.



Iva Pletikosić iz Beograda ima svoj bend i prvi put se prijavljuje za ovaj šou. Jako rano se počela baviti muzikom. Svirala je klavir oko sedam godina, ali se zadržala na rnb i fokusirala na vokal. Tasovac je rekao da je ovo bila prava klubska svirka i sa tri da Iva ide dalje.



Miroslav Vesović iz Leštana profesor fizike u penziji. Bavi se pravljenjem štimovanih frula više od pedeset godina. Najviše ih proda u Guči i stranci ih najviše kupuju. Nije neki vrhunski svirač, ali kaže da frulu nije teško naučiti svirati, barem ne ono osnovno. Publika je bila oduševljena ovim osveženjem. Nataša je rekla da nije sigurna da je ovo odsvirano najbolje, ali je sigurna da je fantastično. I Bosiljčić je rekao da na ovaj talenat. Tasovac je takođe bio raspoložen da Miroslava pusti dalje.



Muzika je njegov život, voli da peva i želeo je da stekne neko iskustvo. Igor Lazarević iz Smedereva je večeras pevo pesmu "Nije htjela" od Kemala Montena. Nakon par prvih taktova publika je aplaudirala, a žiri je pomno slušao njegovo pevanje. Tasovac je rekao da je Igor jako sladak i da je publika oduševljena, kao i mama i tata. Bosiljčiću se mnogo dopalo i misli da divno peva. Nataši je nedostajalo strasti u pesmi jer peva baš školski. Uz dva ne i jedno da on ne ide dalje, to je bila odluka žirija, međutim, Bosiljčić je rekao da hoće da crkne što mu je rekao ne tako da je pozvao Igora da ponovo izađe na scenu kako bi promenio svoje glasanje tako da Igor ipak ide dalje.



Takmičari koji su usledili bili su ubeđeni da talenat koji poseduju je jedinstven, ali žiri nije bio oduševljen njihovim tačkama.



Usledila je izuzetno zanimljiva tačka plesa koju su izveli članovi grupe "UV Dance", da je na kraju i žiri ustao da aplaudira. Tasovac je rekao da ne moraju da se predstavljaju jer su se svi naježili. Nataša je rekla da su oni bili praznik za oči. U svakom slučaju oni idu dalje.



Dana Gašić Gavaja rođena u Londonu a odrasla u Beogradu. Iz mešovitog je braka. Mama joj je odavde, a tata iz severne Amerike. Voli da peva, pleše, slika, vaja. Obožava fotografiju. Najbolji drugar je prijavio pa je došla. Završila je nižu muzičku i solo pevanje. Tekst pesme zbog treme je zaboravila pa je morala čitati reči sa papirića. Međutim to što je imala tremu nije umanjilo doživljaj. Žiri je zaustavio u pevanju jer je papirić bio bruka za nju. Tasovac se nije složio sa njima. Tražili su od nje da peva i drugu pesmu koju je duže spremala, a bila je to pesma "Hurt" od Kristine Agilere što je razduševilo žiri. Dana sa tri velika da ide dalje.



To su bili kandidati šu programa "Ja imam talenat" za ovu nedelju, a već seldeće nedelje u vaše domove dolaze novi kandidati i nova uzbuđenja, a sve to čitajte na vašem portalu svetplus.com.

Autor: S.P.
Foto: RTS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>