Region

Svet

Srpski dvojnik Sulejmana (Foto)

Ako vam se ovih dana učinilo da ste glumca Halita Ergenča koji tumači lik Sulejmana Veličanstvenog videli kako šeta Knez Mihailovom ulicom, prevarili ste se.

Srpski dvojnik Sulejmana (Foto)



Halit nije u Beogradu, niti uskoro dolazi, ali njegov dvojnik Milan Vlaović prava je slika i prilika turskog sultana.

Milan Vlaović nije lažni identitet odbeglog sultana koji je mir potražio u srpskoj prestonici, već 31-godišnji mladić sa tim imenom i prezimenom zaista postoji.

Milan živi u Beogradu i bavi se informativnim sistemima, a zaposlen je u jednoj firmi u IT sektoru. Kako kaže, cela priča sa dvojnikom nastala je sasvim slučajno.

"Nisam se prerušavao za slikanje, ja zaista tako izgledam. Na slikama sam ja, takav-kakav sam svakog dana i svuda. Slabo pratim televiziju i serije generalno ne gledam, tako da nisam ni mogao da pretpostavim da ličim na Sulejmana. Prvo je devojka, koja inače prati seriju zapazila sličnost, rekla meni i drugaru koji se složio i odlučio napravi fotomontažu, a drugarici je onda palo na pamet da to pošalje na Fejsbuk", kaže Milan Vlaović.



Mladić nam je objasnio kako su slike nastale nedavno u jednom kafiću, gde je bio sa prijateljima i devojkom, a slikali su se sasvim spontano i bez ikakve namere. Međutim, drugar je našao na internetu neke scene iz serije na kojima je glumac u krupnom planu u istom položaju kao što sam ja na tim slikama. "U fotošopu je "ubacio" Sulejmanov turban i to je onda ispalo baš identično", dodaje Milan.

Dok je bio sasvim mlad, davne 1996. godine pojavio se u jednom spotu.

"Glumio sam bio u spotu Bebi Dol za pesmu "Hajde da pričamo" koji je snimljen 1996. godine. Ja sam onaj lik sa šeširom. Ali me do sada niko nije primetio, već je samo moja sličnost sa Sulejmanom zbog velike popularnosti serije primećena. Ne bi mi smetalo kada bi mi ljudi prilazili na ulici da se slikaju sa mnom ili, ako bi mi rekli: Hej, pa ti si isti Sulejman", priznaje Milan.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: 24sata

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>