Svet

Region

Kajli Minog: Užasnuta sam svojim odrazom u ogledalu (Foto)

Pevačica Kajli Minog, za koju mnogi smatraju da ima vanvremensku lepotu, krasi naslovnu stranu magazina "Elle" za januar 2013. godine.

Kajli Minog: Užasnuta sam svojim odrazom u ogledalu (Foto)



Ona je žena čije je lice jedno od najviše fotografisanih tokom proteklih godina. U otvorenom razgovoru za "Elle", muzička zvezda priznaje da je uznemirena kada vidi sopstveni odraz u ogledalu.

"Neću da vas lažem o tome. Postoji puno prilika kada se pogledam u ogledalo i vidim da je gravitacija uzela maha. Ili vidim svoje lice preko telefona ili na Skajpu i shvatim da ličim na neki specjalni Spilbergov efekat", iskrena je Kajli.

Pevačica je poznata kao neko ko voli vruće pantalone, ali i sama priznaje da ponekada zaboravlja da više nije mlada. Uvek pomisli u sebi - moram da obučem ove pantalone pre penzije.



Kajli je 25 godina aktivna u muzičkoj industriji i može da se pohvali prodajom od 68 milona prodatih ploča širom sveta.

Džepna venera, kako je mnogi oslovljavaju, preživela je težak udarac u životu kada je 2005. godine saznala da boluje od raka dojke. Nakon mukotrpne borbe, Kajli je u prilici da posavetuje mnoge žene širom sveta. Pored astronomskog uspeha, zadržala je mladalački izgled i kaže da nikada nije radila plastičnu operaciju, ali da nije protiv toga.

Autor: B.B.
Izvor: Press
Foto: Elle

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>