Region

Svet

Otac Vladislave Červenko neutešan: Moja ćerka je umrla u mukama

Edmund Červenko, otac ubijene novosadske manekenke Vladislave Červenko, kaže da je njegova ćerka umrla u stravičnim mukama jer ju je Darijan Musić tukao do besvesti.

Otac Vladislave Červenko neutešan: Moja ćerka je umrla u mukama



"Telo je bilo potpuno smrvljeno udarcima. On je nju tukao dok joj nije odvalio jetru! Patolog Takač je rekao da je u tom trenutku, kad joj je odvaljena jetra, Vladislava već izgubila litar i po krvi. Rekao je da tako unakaženo telo nikada nije video. Ubica se nije zadovoljio jednim udarcem. Kad bude počelo suđenje, tačno će se znati da li je Vladislava udarena 36 ili 96 puta. Ali nema šta nije u njoj slomio", ispričao je Edmund Červenko za RTV Pink.

Prema njegovim rečima, Vladislava je Darijanova zlostavljanja trpela godinama.

"I ranije ju je tukao i maltretirao. Savetovao sam je da ga ostavi, da ga prijavi, ali ona je bila obuzeta strahom. Pretio joj je da će joj ubiti majku i sestru, i ona se plašila da će se njegove pretnje i obistiniti. Čekao ju je ispred zgrade, pretio joj", sa bolom se prisećao Edmund.



U februaru ove godine, Darijan Musić nasrnuo je džipom na Edmunda i njegovu ćerku.

"Bili smo u policiji, podneli smo krivičnu prijavu za pokušaj ubistva. Moja ćerka je rekla inspektorki sa kojom smo razgovarali: ‘Čućete za Darijana Musića! Zapamtite to ime!' Međutim, inspektorka ga je posle pet minuta pustila", rekao je neutešni otac.

On ne gubi nadu da će ubicu njegove ćerke stići adekvatna kazna.

"Moju Vladislavu je ubila sotona, ja njega ne smatram čovekom. Sve nas je zavio u crno, i sestre, i brata, i mene, i majku, i sve… Ovo ne sme ni da se zaboravi ni da se oprosti! Moja kćerka se oslobodila, ali njenom ubici pakao tek predstoji. Jer, ako ima pravde i Boga, on će biti osuđen na najstrožu moguću kaznu", kaže Edmund.

Podsetimo, Vladislava Červenko brutalno je ubijena u svom stanu u Novom Sadu 13. novembra, a ubio ju je dugogodišnji dečko Darijan Musić, što je i sam priznao. Nakon sahrane manekenke, otac je ispričao da je Darijan Musić iglom urezao na telu pokojne Vladislave od ramena do malog prsta datum svog rođenja.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>