Region

Svet

Vlada Vuksanović bodrio Natašu Bekvalac na nastupu (Foto)

Nataša Bekvalac nastupila je sinoć u prepunom beogradskom klubu. Nakon kraće medijske pauze, popularna novosadaska pevačica izašla je na binu u prelepoj haljini koju je samo za nju kreirala njena sestra Kristina Bekvalac i pesmom "Ja sam dobro" otvorila svoje veče.

Vlada Vuksanović bodrio Natašu Bekvalac na nastupu (Foto)



Nakon toga ređala je hitove poput "Pozitivna", "Dobro moje", "Ponovo", "Nikotin","Mala leđa", a onda je nastavila sa obradama svojih kolega. Začuli su se taktovi Merlinovih, Severininih, Cecinih i mnogih drugih numera, koje je publika odlično prihvatila. Tako je lepa Novosađanka rešila da i svojom pojavom i odličnim odabirom pesama oduševi sve fanove.



Posle četrdesetpetominutnog nastupa Nataša je napravila kraću pauzu i u međuvremenu se presvukla u drugu kreaciju koju je, takođe, osmislila Kristina. Drugim izlaskom na binu ovacije nisu prestajale. U čipkanoj providnoj haljini ispod koje se video crni veš, atraktivna Novosađanka oduševila je sve ljubitelje dobrog noćnog provoda i glasom i stasom.



Pevačica je otkrila da je voljena i da voli, što se na sinoćnjem nastupu moglo jasno i videti. Iz publike ju je bodrio dečko Vlada Vuksanović, koji joj je, ako je sudeći po ponašanju, najveća podrška. Sa svojim drugarima uživao je u separeu , a žurka je potrajala do ranih jutarnjih časova.







Autor: B.B.
Izvor/Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>