Region

Svet

Humana manekenka donirala kosu obolelima od raka (Foto)

Manekenka Nevena Miličević, koja živi i radi u Njujorku, napustila je Veliku jabuku pred naletom uragana Sendi i pre par dana doputovala u rodni Beograd. Pred sam odlazak odazvala se pozivu jedne strane humanitarne organizacije za borbu protiv raka i donirala deo svoje duge i negovane kose.

Humana manekenka donirala kosu obolelima od raka (Foto)



"To je najmanja žrtva na koju sam mogla da pristanem i ovakvim povodom pristala bih da se ošišam i na ćelavo. Mnogi ljudi koje volim umrli su od raka. Bavim se humanitarnim radom, ali ne pričam o tome, jer sam tako vaspitana. Mislim da je degutantno pričati o takvim stvarima javno i da to dovodi u pitanje iskrenost želje za pomoći drugima, a ne dolaženje u oči javnosti. Moj under-cut je privukao veliku pažnju i dočekan je na iznenađenje mnogih, te otud ovaj komentar propo njega. Presrećna sam što sam konačno došla kući i imam malo vremena da provedem sa porodicom i prijateljima", kaže Nevena.



Na pitanje da li ima dečka, pošto smo čuli da se još od marta meseca zabavlja sa igračem američkog fudbala Redžijem Bušom, koji je poznat i kao bivši dečko Kim Kardašijan, Nevena kaže da da su njih dvoje samo dobri prijatelji.

"Obožavam Redžija! On mi je ogromna podrška i inspiracija bio u Americi ove godine. Retko poseban momak! I jako dobar prijatelj!"



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>