Region

Svet

Aca Lukas osvojio 50.000 evra na ruletu!

Iako je više puta obećao da neće kročiti u kockarnicu, Aca Lukas nedavno je prekršio ovo pravilo i posrećilo mu se. Naime, Vuksanović je u jednom kazinu u Švajcarskoj na ruletu dobio 50.000 evra.

Aca Lukas osvojio 50.000 evra na ruletu!



"Nakon što je završio nastup u jednoj diskoteci, Aca je sa drugarom svratio do kazina. Po starom običaju, rešio je da okuša sreću na ruletu. Uzeo je nekoliko žetona i odabrao standardne brojeve na koje uvek igra. Kada se rulet prvi put zavrteo, nije dobio ništa, ali instinkt mu je govorio da nastavi dalje, što je i učinio", kaže sagovornik i dodaje da Lukasa osećaj nije prevario.

"Preostale žetone Aca je ponovo stavio na iste brojeve i kolo sreće se konačno okrenulo. Točak se zaustavio tačno na onim brojevima na koje je stavio svoje žetone, a kada je video da je dobio ogromnu sumu novca, Lukas je od sreće zaskočio drugara, s kojim je podelio radost. Prisutne je počastio piće, a potom je napustio kazino sa 50.000 evra u džepu", završava sagovornik.

"Čvrsto sam obećao da se neću kockati, ali drugar me je nagovorio da svratimo na kratko do kazina. Neki unutrašnji glas mi je šapnuo da obrnem na ruletu, što se ispostavilo kao dobro. Dobio sam! Koliko sam puta izgubio, red je da i ja jednom dobijem", kaže Lukas uz osmeh.

Autor: B.B.
Izvor: Alo, Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>