Region

Svet

Region

Lula Živojinović: Bata još želi da glumi, ima planova na pretek!

Legendarni glumac Velimir Bata Živojinović, koji se i dalje oporavlja u bolnici "Sveti Sava", iz dana u dan se sve bolje oseća, a njegova supruga Lula kaže da je veliki borac, hrabar i veoma disciplinovan. U intervjuu koji je dala za nedeljnik "Glorija", Lula kaže da Bata i dalje želi da glumi.

Lula Živojinović: Bata još želi da glumi, ima planova na pretek!



"Svi se iskreno nadamo da će to biti moguće posle završetka rehabilitacije. Gluma je, pored porodice, smisao njegovog života. Samo kad radi oseća se potpuno ispunjeno", kaže supruga legendarnog glumca i otkriva kako Bata podnosi dane u bolnici.

"On je naše čudo! Tek nedavno me je pitao: "Koliko sam dana u bolnici?". Disciplinovan je, hrabar, svima nam daje svoju čuvenu pozitivnu energiju. Ponaša se kao da će već sutra izaći iz bolnice. Nedostaju mu obaveze, a kao po običaju ima planova na pretek”, priča Lula, koja svom suprugu nosi i hranu u bolnicu.

"Moram da konstatujem da je hrana u bolnici "Sveti Sava" izvanredna, a kad god dobijem dozvolu od lekara, spremim mu domaća jela koja najviše voli", izjavila je.

Lula se nada da će uz božju pomoć Bata biti ponovo onaj stari i kaže da se nije razočarala u prijatelje.

"Svi naši prijatelji pokazali su se kao pravi. Iako su u inostranstvu, najviše nam znači podrška naše dece, koja me svakodnevno pozivima podržavaju i bodre. Skoro sva vrata na koja smo zakucali bila su nam širom otvorena. Bata je celog života nesebično pružao ljubav prijateljima, a sada su mu oni to uzvratili. Iskrenost se lako prepoznaje", ispričala je supruga Bate Živojinovića.

Autor: B.B.
Izvor: Alo, Gloria
Foto: Hello

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>