Region

Svet

Goca Tržan, Rokvić i Vidić učesnici VIP "Survajvera"!?

Na Filipinima, produkcijska kuća "Vižn tim" počinje snimanje rijaliti šoua "Survajver", ali po prvi put sa VIP ličnostima. Među prvima su poziv za učešće dobili folk pevač Nikola Rokvić, kreator Saša Vidić i pevačica Goca Tržan. Rijaliti će se na TV "Fox-u" emitovati od oktobra.

Goca Tržan, Rokvić i Vidić učesnici VIP



“Producenti ‘Survajvera’ počeli su uveliko da kontaktiraju sa poznatima. Ponude su do sada dobili Goca Tržan, Nikola Rokvić i Saša Vidić, a u planu su još mnoge druge poznate ličnosti. Zasad se još uvek ne zna koliko će takmičara učestvovati, a izvesno je da će šou trajati mesec dana! Iako je bila predviđena, Seka Aleksić neće učestvovati u VIP serijalu jer je nedavno završila sa emitovanjem sopstvenog rijalitija ‘Moja desna ruka’", rekao je izvor blizak produkciji.

Kako je rekla Tržanka, ona bi rado pristala da se na pustom ostrvu nađe u društvu prijatelja i kolege Nikole Rokvića. “Survajver je jedini rijaliti koji nije baziran na prostaklucima i svađama. U njemu mogu da se pokažu lični pečat, trud i rad. Ja sam lično avanturističkog duha i pristala bih da učestvujem u istom. Pošto produkcijska kuća odlučuje ko će se takmičiti, naravno da ne bih pristala da se takmičim sa bilo kim, ali ako Rokvić pristane, u tom slučaju bih pristala i ja”, rekla je ona.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>