Region

Svet

Milena Ćeranić: Tetovaža umesto burme? (Foto)

Milena Ćeranić je pre nekoliko dana neobičnom tetovažom ukrasila domali prst desne ruke, onaj koji je rezervisan za burmu. Ćiriličnim slovima ispisala je reč "čudo".

Milena Ćeranić: Tetovaža umesto burme? (Foto)



Zbog turbulencija u vezi sa košarkašem Vladimirom Dašićem, kao i zbog odabira mesta za ovaj natpis, prva pomisao je da je upravo njemu namenjen.

"Nemam komentar ni na jedno pitanje koje u sebi sadrži njegovo ime. Tajna se krije u samoj simbolici te reči, koja znači i govori mnogo. Činjenica je da sam punih 26 godina tragala za adekvatnom, a dovoljno efektnom reči koja će sama po sebi imati i težinu i dubinu, a opet na neki intiman način mnogo značiti i meni lično. Ova malecka reč meni mnogo znači. Čuda mi se u životu često dešavaju. Naravno da verujem u njih, a posebno u moje čudo", izjavila je Ćeranićka, očito želeći da se ovakvim odgovorom izvuče.



Međutim, usledio je i malo precizniji odgovor: "Zapravo, to je vezano za nešto iz mog života, a i sama po sebi sam čudo... Mesto gde je tetovaža je idealno i izbor je pao zato što je to usko povezano sa čudom. Ko uspe da ubije čudo u meni - svaka mu čast, a mislim da će uspeti da ga ubije samo ako ga pokrije. Ako ikada neko bude uspeo...", dodala je Milena, naravno, aludirajući na burmu.


 
Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>