Region

Svet

Počinje sezona VIP venčanja!

U narednih nekoliko meseci, četiri estradna para staće na ludi kamen. Tokom leta i jeseni venčaće se Seka Aleksić i Veljko Piljkić, Anabela Bukva i Mladen Radulović, Tanja Savić i Dušan Jovančević i Dajana Paunović i Žika Jakšić

Počinje sezona VIP venčanja!



“Obožavam letovanje u egipatskom Šarm el Šeiku. Jedan od menadžera u hotelu 'For sizn', u kome odsedam, je moj dragi prijatelj. Kad sam mu rekla da bih želela da se venčam negde daleko, u intimnoj atmosferi i bez velike pompe, predložio je da to bude na plaži nadomak hotela. Taj predlog me je oduševio. S obzirom na to da je sklapanje braka intiman čin, želim da se moj budući suprug i ja, kao i naši gosti, tog dana osećamo prijatno i da nas ne opterećuju pogledi znatiželjnika ili paparaca”, izjavila je Seka.

Anabela i Mladen će svoju ljubav krunisati u Švedskoj. “Budući da sam nepopravljivi romantik, volela bih da na našem venčanju sve miriše na ljubav. Međutim, pošto sam čin venčanja i svadba mogu da opterete mladu, potrudiću se da sve obaveze u vezi sa organizacijom prebacim na drage ljude koji me odlično poznaju. Dozvoliću im da sve urade umesto mene, a ja da dođem na gotovo, kao princeza iz bajke”, rekla je Anabela.

Anabela i Mladen

Otkada je saznala da je u drugom stanju, pevačica Tanja Savić i njen verenik Dušan Jovančević ubrzali su pripreme oko venčanja. Oni će se venčati u Australiji, gde budući mladoženja i živi. “Ne opterećujem se venčanjem, jer mislim da je najbitnije to što se volimo. Brak ćemo sklopiti i u Australiji, ali živećemo na relaciji Beograd - Sidnej jer želim da Dušanovi i moji roditelji budu uključeni u odrastanje naše bebe”, kaže Tanja.

Tanja i Dušan

"Grandov" producent Žika Jakšić i voditeljka Dajana Paunović, svoje venčanje su odložili za jesen, iako je trebalo da bude u aprilu. "Zbog visokih temperatura odlučili smo da sudbonosno da kažemo u septembru. Tada će svi biti u Beogradu i, nakon povratka sa godišnjih odmora, puni energije ulepšaće naše veselje”, rekla je Dajana, a Žika dodao: “To letovanje je, u stvari, medeni mesec pre svadbe - da još jednom potvrdim da li je Dajana ona prava!”

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>