Region

Svet

Prvi glas Srbije: Predstavljanje kandidata - Od benzinske pumpe do umetnice! (Video)

Druga sezona najpopularnijeg šou programa se lagano zahuktava. Žiriju se predstavila grupa kandidata među kojima je bilo dosta dobrih pevača, budućih zvezda, a svi oni su morali prvo predstaviti svoj talenat vrsnom žiriju Vladi Georgievu, Aleksandri Radović i Saši Miloševiću Maretu.

Prvi glas Srbije: Predstavljanje kandidata - Od benzinske pumpe do umetnice! (Video)



Prva se predstavila Ivana Bojanović iz Beograda, samohrana majka, koja voli i želi da peva. Ona je otpevala pesmu "Ja činim sve". Trema je učinila svoje, ali je žiri bio oduševljen njenim pevanjem. Druga pesma po izboru je bila narodna "Zbog tebe" i prošla je dalje.



Žiriju se nakon Ivane predstavio Goran Vasiljević iz Valjeva koji je pevao pesmu Harisa Džinovića "Hej kafano". Georgiev nije bio blagonaklon prema izvođaču. Po njegovom mišljenju Goran nije za dalje mada mu je dao još jednu šansu kako bi popravio utisak, ali ni to nije bilo dovoljno. Žiri je odlučio da ovaj kandidat ne ide dalje. Vlada je jedini kliknuo na zeleni taster, ali zbog frizure.



Boris Petrović, radnik na benzinskoj pumpi je bio treći kandidat koji se predstavio strogom žiriju. Voli da peva iako za sebe kaže da nije neki pevač, ali će sve dati od sebe. Smatra da muzička zvezda treba da ima glas, stas i harizmu a za sebe kaže da sve to ima. Pevao je pesmu od Fil Kolinsa i čim je zapevao oduševio je žiri i iste sekunde prošao.



Usledile su kandidatkinje koje su pevale pesmu "Rolling in the deep", ali ni jedna od njih nije oduševila žiri i sve su završile u rupi.

Zatim je na binu došla Maša Bubanja iz Beograda, koja smatra da sve loše u pevanju može da zamaskira svojim izgledom. Voli modu i voli da se lepo i moderno oblači. Završila je muzičku školu, solo pevanje. Žiriju se predstavila pesmom Selin Dion i pesmom od Magazina. Svi u žiriju su bili u čudu da ide u školu pevanja i žele da sretnu tog profesora jer im tu nešto ne štima. Maša je zatim pevala jednu školsku pesmu i pokazala veoma loše znanje. Aleksandra Radović je bila stroga, rekla joj je da ona uopšte nema sluha i da apsolutno nema veze sa pevanjem.

"Ne znam ko ti predaje solo pevanje ali to je tragično. Taj koji ti predaje solo pevanje treba da da otkaz. Dala bih ti tri crvena, a ne jedno", rekla joj je Aleksandra, a Maša je završila u rupi.

Nakon Maše strogom žiriju predstavio se Nikola Planka, iz Beograda BitBokser. Svojoj baki je objasnio šta je to BitBox.

"To ti je bako kad usnama stvaraš muziku", a žiri je od njega želeo da nešto odpeva, jer je ovo takmičenje u pevanju. Kada je zapevao pesmu od Angela Dimova i žiri je zapevao sa njime što mu je bila karta za sledeći krug.



Sledeća kandidatkinja dolazi iz Skoplja, Ivana Milenković. Voli da peva za sebe, ali i zbog svoje mame koja nije mogla da bude na sceni, a to joj je bio životni san. Žiri se složio da ona mnogo luta kroz tonalitete dao joj drugu šansu i Ivana je prošla u sledeći krug sa sva tri zelena svetla.

Usledilo je vreme za zabavu, predstavili su se kandidati kojima je trema sve upropastila pa i šansu da pređu u drugi krug.

Zatim je na scenu stupila umetnica Ana Đurić. Velika umetnica, kako sama za sebe kaže. Ona stvara svoju koreografiju, smišlja svoje pokrete, živi u svom svetu, skakuće po cvetićima i kaže da je posebna. Pevala je od Cece pesmu "Pustite me da ga vidim". Žiri je prokomentarisao da je pesmu pevala u nekoj indijskoj skali, zatum je Ana pevala indijsku pesmu i potvrdila mišljenje žirija da ove godine nema ništa od njenog učešća i da treba da se posveti Jogi i nečem drugom, a ne pevanju. Aleksandra Radović je posavetovala da u životu ne treba da se bavi pevanjem jer je njena tehnika čista NULA.

Za kraj emisije usledili su kandidati koji su na audicijama oduševili strogi tročlani žiri i koje ćemo gledati u narednim emisijama jer savršeno pevaju.

Pratite portal svetplus.com i naredne subote i budite u toku sa događajima u novoj sezoni najpopularnijeg šou programa na ovim prostorima "Prvi glas Srbije."

Autor: Sokol Vuk

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>