Region

Svet

Biljana Sečivanović operisala nos

Nakon Jelene Kostov, koja je uvećala grudni koš, još jedna zvezda "Granda" se odlučila za estetsku hirurgiju. Reč je o Biljani Sečivanović, koja je želela da ulepša nos.

Biljana Sečivanović operisala nos



"Desna nozdrva bila mi je uža od leve, što nije bilo nimalo reprezentativno, a i stvaralo mi je velike probleme prilikom disanja. Drugo, devijacija koje sam se, hvala bogu, napokon otarasila, vremenom je počela da se odražava i na posao kojim se bavim, što je prilikom izvođenja nekih pesama bilo vrlo primetno“, objašnjava Biljana.

Rinoplastika nosa kojoj se poznata pevačica podvrgla jedna je od najčešćih operativnih procedura u plastičnoj hirurgiji, a njome se može promeniti veličina, širina i vrh nosa, otkloniti grba, promeniti ugao između nosa i gornje usne...Ne volim da govorim o novcu, ali cena je sve samo ne visoka. Pogotovo kada se uzme u obzir da sam ovo zaista želela, pa što da ne - i da mi je otklonilo kompleks koji sam imala. Mada, nikada nisam preterano patila zbog svog izgleda, a i nije malo prijatelja koji misle da mi je nepravilan nos davao određeni šarm“, navodi poznata pevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>