Region

Svet

Čudesne srpske zvezde: Tvrde da im se kilogrami sami tope (Foto)

Dok holivudska glumica Kejt Hadson priznaje da je vežbala po šest sati dnevno da bi skinula višak kilograma posle porođaja, naše zvezde nemaju taj problem. Kako tvrdi većina poznatih mama, dovoljna je uravnotežena ishrana, a neke ne moraju ni da vežbaju.

Čudesne srpske zvezde: Tvrde da im se kilogrami sami tope (Foto)



Bojana Stojković kaže da je posle dve nedelje od porođaja potpuno povratila liniju, bez truda. "Baš ništa nisam radila. Malo sam se i ugojila u trudnoći, tako da nisam ni imala šta da izgubim. Moj najveći problem je bio što sam posle porođaja potpuno izgubila apetit, pa sam bukvalno jela na silu da se ne bih razbolela", kaže bivša manekenka.



Mirka Vasiljević je oduvek važila za zgodnu devojku, a posle porođaja je čak drastično smršala, zbog čega su je neki mediji i kritikovali, ali ona tvrdi da joj je to poslednja stvar o kojoj razmišlja. "Ne znam koliko sam se ugojila za vreme trudnoće jer o tome uopšte nisam vodila računa. Posle trudnoće imala sam brojne obaveze, pa i manje vremena za sebe", izjavila je glumica.



Uz ovakve izjave logično je zapitati se kako se zapravo ekspresno gubi težina nakon trudnoće. "Ako se žena normalno hranila u trudnoći, neće joj biti teško da skine višak kilograma. Uz tri do pet treninga nedeljno, u trajanju od minimum jedan sat i pravilnu ishranu, mesečno se može gubiti pet kilograma i to na zdrav način", objasnio je Đorđe Brajković, fitnes trener.

Autor: B.B.
Izvor: 24sata
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>