Region

Svet

Potukli se Aco Pejović i Ivica Dragutinović

Taman kada smo pomislili da je zatajilo sa incidentima među javnim ličnostima - prevarili smo se! Iako su verovatno želeli da se za njihov ispad ne sazna, jer tuča definitivno nije za pohvalu, „Alo!“ je iz pouzdanih izvora saznao da su se pevač Aco Pejović i bivši fudbaler Ivica Dragutinović potukli u subotu uveče u kafani „Talas“, koju drži porodica Lepe Brene.

Potukli se Aco Pejović i Ivica Dragutinović



Da informacija bude još čudnija, njih dvojica su u provod došli zajedno, a po svemu sudeći, otišli su odvojeno.

"Aco, Ivica i još jedan njihov prijatelj su došli u „Talas“ lepo raspoloženi i uživali u muzici i piću. Veče je delovalo super, međutim, verujem da je alkohol uticao na to da se situacija preokrene brzinom svetlosti" - priča za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta.

"Koja rečenica, postupak ili šta već je izazvalo da se njih dvojica potuku, to ne znam, ali moje mišljenje je da je alkohol bio presudan. Prijatelj koji je bio s njima pokušao je u prvi mah da ih smiri, a nakon šorke ih je razdvojio. Baš su se udarali onako muški, a šta se dalje desilo, ne znam, jer sam morao da napustim lokal. Verujem da su kasnije rešili sve nesuglasice jer je alkohol, pretpostavljam, uticao na njihovo ratoborno raspoloženje" - završio je za naš list priču dobro obavešten sagovornik.

Kada smo pozvali Pejovića da nam objasni šta se desilo u restoranu sa Dragutinovićem, pevač je rekao:

"Glupo mi je to i da komentarišem. Sinoć sam bio s njim na večeri i ne znam zašto ljudi šire takve gluposti" - prokomentarisao je Pejović.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>