Region

Svet

Aco Pejović zapalio Dubai: Spektakularni rođendanski koncert! Gost potrošio 115.000 evra!

Na grandioznom događaju u srcu Dubaija, Aco Pejović je proslavio svoj 52. rođendan spektakularnim koncertom koji je ostavio publiku bez daha. Vrhunac večeri bio je kada je jedan od gostiju odlučio da svoju radost i slavlje izrazi na veoma raskošan način - potrošivši neverovatnih 115.000 evra.

Aco Pejović zapalio Dubai: Spektakularni rođendanski koncert! Gost potrošio 115.000 evra! Screenshoot/Youtube/Aco Pejović





Pevač narodne melodije, Aco Pejović, proslavio je svoj 52. rođendan na jedinstven način - spektakularnim nastupom. Svetlost bine osvetlila je tortu prekrivenu svećicama, čineći trenutak još magičnijim dok je Aco uživao u svakom akordu.

Iako su se suočili s brojnim izazovima, poput poplava koje su paralisale grad, otkazanih letova i haosa na putevima, ništa nije moglo da zaustavi izvođenje koncerta. To veče, energija u Dubaiju bila je neopisiva, a koncert je postao jedan od najnezaboravnijih u dugoj karijeri Aca Pejovića.

Aco je stigao u Dubai nekoliko dana unapred, uspevši da izbegne zatvaranje aerodroma i nevreme koje je izazvalo haos u gradu. Iako su se i njegovi muzičari suočavali s problemima tokom puta, na kraju su uspeli da stignu i pruže publici nezaboravan nastup, čineći svaki napor vrednim.


"Aco je u Dubai došao nekoliko dana ranije i izbegao je zatvaranje aerodroma i potpuni kolaps grada koji je nastupio zbog nevremena. Njegovi muzičari nisu mogli da dolete direktnim letom iz Beograda, pa su išli preko Barselone i Abu Dabija. I to ne bi bilo strašno da im instrumenti, miksete i ostale neophodne stvari za nastup nisu ostale u Barseloni." - ispričao je za "Informer" organizator posle koncerta i rekao da se na kraju sve dobro završilo i da su našli druge instrumente u Dubaiju.


Klub u kojem je Aco Pejović nastupio bio je popunjen do poslednjeg mesta:


"Presrećan sam što vas vidim u ovolikom broju i što ste, uprkos poplavi, došli da mi ulepšate ovaj dan i sa mnom proslavite moj rođendan! Moji muzičari leteli su preko Španije, ali im je tamo ostala sva oprema, pa smo pronašli nove instrumente, ako nešto ne bude kako treba, praštajte." - rekao je Aco Pejovići dobio gromoglasan aplauz.


Folker je nizao svoje hitove duboko u noć...


Posebno uzbudljivi trenuci su kada su se na binu kluba pojavile sestre Aradinović, Edita i Indi! Publika je bila oduševljena dok su sestre prenosile emocije kroz nekoliko pesama, stvarajući trenutke za pamćenje.

Iz ekskluzivnog VIP separea noćnog kluba, uživali su u nastupu ne samo Pejovićeva supruga Bilja, već i Bane Obradović, Ana Petrović i mnogi drugi, što je dodatno doprinelo atmosferi veselja i zabave.






Gost na koncertu nije štedeo novac



Vrhunac večeri bio je kada je jedan od gostiju odlučio da svoju radost i slavlje izrazi na veoma raskošan način - potrošivši neverovatnih 115.000 evra!  Kako prenosi Informer, on je bio izuzetno raspoložen za širenje dobrog raspoloženja, naručujući najekskluzivnija pića za celu ekipu u klubu. 

Na kraju večeri, njegov račun bio je impresivno visok, ali je svakako ostavio trajan utisak na sve prisutne svojom velikodušnošću i entuzijazmom.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>