x

Sve na portalu o:

x faktor srbija

Pobednik X Factora Adria Daniel Kajmakoski: Verovao sam da mogu da pobedim, svako je imao podjednake šanse! (Foto)
Titulu pobednika X Factora Adria odneo je Daniel Kajmakoski, a fenomenalni Makedonac posle završenog takmičenja ističe da je presrećan i da će nastaviti da se bavi muzikom, ali kaže i da sanja o svetskoj karijeri i pojavljivanju na "Eurosongu".
24. mart 2014. 09:55
Pobednik X Factor Adria je Daniel Kajmakoski! (Video)
Pobednik X Factora Adria je Daniel Kajmakoski! Drugo mesto u prvom regionalnom muzičkom takmičenju X Factor Adria osvojila je Tamara Milanović, dok je trećeplasirani Maid Hećimović.
24. mart 2014. 00:51
Finale X Factor Adria: Pobednik je Daniel Kajmakoski ili Tamara Milanović? Ispao Maid Hećimović!
Pobednik X Factora Adria je Daniel Kajmakoski ili Tamara Milanović, nakon što je iz takmičenja ispao Maid Hećimović i osvojio treće mesto. Dvoje finalista koji su ostali da se bore do samog kraja otpevaće po još jednu pesmu pre nego što pobednik bude proglašen.
24. mart 2014. 00:07
Finale X Factor Adria: Daniel, Maid i Tamara se predstavili još jedom pesmom. Ko sledeći ispada? (Foto)
Nakon što su u finalu X Factora Adria ispali Doktori i Lukijan Ivanović, preostalo troje finalista otpevalo je po još jednu pesmu i svako od njih je na svoj način ponovo fascinirao žiri i publiku.
23. mart 2014. 23:29
Finale X Factor Adria: Zbrka sa glasovima! Pomešani brojevi za Tamaru i Maida!
Već na početku finala X Factora Adria došlo je do prave zbrke sa glasovima, obrziom da su producenti ovog muzičkog takmičenja pomešali brojeve za Tamaru Milanović i Maida Hećimovića.
23. mart 2014. 23:11
Finale X Factor Adria: Ispali su Doktori i Lukijan Ivanović!
Iz samog finala X Factora Adria ispali su Doktori i Lukijan Ivanvić. Troje superfinalista koji su ostali u užem krugu i bore se za pobedu u ovom prvom regionalnom muzičkom takmičenju su Tamara Milanović, Daniel Kajmakoski i Maid Hećimović.
23. mart 2014. 22:46
Finale X Factor Adria: Emina Jahović se već izjasnila? Maide, ti si x faktor!
U spektakularnom finalu X Factora Adria, Maidu Hećimoviću je Emina Jahović udelila "najskuplje" komplimente te se, čini se, na trenutak već donekle izjasnila oko svog favorita. Potencijalni pobednik za Eminu je upravo šarmantni Maid?
23. mart 2014. 22:22
Finale X Factor Adria: Tamara Milanović iznenađena poklonom koji je dobila na sceni!
U finalu X Factora Adria Tamara Milanović bila je jedina dama među superfinalistima, a za svoje predstavljanje u ovoj specijalnoj večeri izabrala je pesmu Majli Sajrus "Wrecking ball".
23. mart 2014. 22:20
Finale X Factor Adria: Maid Hećimović rasplakao Eminu Jahović, a onda umalo i Kristinu Kovač!
U finalu X Factora Adria i Maid Hećimović dobio je priliku da se još jednom predstavi žiriju i publici koja je svoje miljenike iz ovog takmičenja došla da bodri u Kombank Areni, ali i publici koja je ostala kraj malih ekrana.
23. mart 2014. 22:08
Finale X Factor Adria: Daniel Kajmakoski pripremio seksi nastup za poslednji lajv!
U finalu X Factora Adria Daniel Kajmakoski pokazao je još jednom svoj šarm i svoj "x faktor" i dokazao da sa razlogom nosi titulu najvećeg zavodnika ovog takmičenja, a u skladu sa time je na scenu izašao kao treći takmičar i otpevao "Sex on fire".
23. mart 2014. 21:54
Finale X Factor Adria: Lukijan Ivanović pokazao neverovatnu energiju!
U finalu X Factora Adria kao drugi takmičar predstavio se Lukijan Ivanović čiji je mentor Emina Jahović i za ovu priliku izabrao je izuzetno popularnu pesmu "Don't you worry child" sastava "Swedish House Mafia".
23. mart 2014. 21:47
Finale X Factor Adria: Doktori otvorili poslednji lajv! Za početak energičan nastup i vriska publike!
U finalu X Factora Adria Doktori su otvorili veče i Kristina Kovač svakako je imala razloga da bude ponosna na svoje momke koje je mesecima pripremala za ovaj 23. mart, pa ih je srdačno najavila i oni su zatim osvojili scenu.
23. mart 2014. 21:37
X Factor Adria: Ko je pobednik prve sezone?
Pobednik prve sezone X Factora Adria za samo nekoliko sati biće proglašen u Kombank Areni! Uzbuđenje sve više raste, neizvesnost je sve veća. Naši sjajni finalisti su spremni da u 21h daju sve od sebe, a ko od njih petoro zapravo ima "x faktor" saznaćemo vrlo brzo.
23. mart 2014. 15:47
X Factor Adria: Prenos uživo na TV Pink! Pratite finale i na Svet Plusu!
Finale X Factora Adria moći ćete da, osim prenosa uživo na TV Pink, pratite i na našem portalu. Našim čitaocima dočaraćemo atmosferu iz Kombank Arene i prvi vas obaveštavati o nastupima i plasmanima finalista tokom večeri.
23. mart 2014. 11:26
X Factor Adria: Finalisti u strahu - Plašimo se da ne budemo brzo zaboravljeni!
Veliko finale X Factora Adria održava se sutra, 23. marta u Kombank Areni, a takmičari su otkrili da im najveći strah uliva jutro posle proglašenja pobednika, jer se plaše da ne budu brzo zaboravljeni.
22. mart 2014. 22:41
X Factor Adria: Ovi finalisti se sutra bore za pobedu! (Video)
Finalisti X Factora Adria koji će se sutra, 23. marta, pred nekoliko hiljada gledalaca u Kombank Areni i milionskim auditorijumom kraj malih ekrana takmičiti za pobedu i odlazak put svetske slave su: Doktori, Tamara, Daniel, Maid i Lukijan.
22. mart 2014. 20:38
Finale X Factor Adria sve bliže, napetost i uzbuđenje rastu!
Finale X Factora Adria sve je bliže, a od proglašenja pobednika prve sezone ovog svetski popularnog muzičkog takmičenja, po prvi put emitovanog na našim prostorima, deli nas još samo tridesetak sati.
22. mart 2014. 13:16
Finale X Factor Adria za samo dva dana! Da li ste spremni za spektakl?
Veliko finale X Factora Adria održava se u Kombank Areni za samo dva dana, u nedelju 23. marta. Nestrpljenje već uveliko vlada među gledaocima, a finalistima je ostalo samo još malo vremena da usavrše svoje nastupe.
21. mart 2014. 16:33
X Factor Adria: Željko Joksimović - Stojim iza svojih izjava, nema kajanja!
Samo dva dana pred veliko finale šoua X Factor Adria, član žirija Željko Joksimović otkriva da je veoma samokritičan i da bi tokom pet meseci takmičenja možda i promenio neke svoje odluke, ali da se ne kaje zbog donošenja istih.
21. mart 2014. 14:48
X Factor Adria: Sestra Lukijana Ivanovića stigla u Beograd pred superfinalno veče!
Superfinalista  takmičenja "X Factor Adria" Lukijan Ivanović ne samo da ima neverovatnu podršku svojih fanova i svog mentora, već će se u superfinalnoj večeri među navijačima naći i njegova sestra Jovana koja je došla u Srbiju samo kako bi podržala Lukijana.
21. mart 2014. 10:10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus