x

Sve na portalu o:

x faktor srbija

X Factor Adria: Aleksa Perović - Osmehom prikrivam svoje slabosti
Harizmatični učesnik muzičkog takmičenja X Factor Aleksa Perović  važi za jednog od glavnih favorita za pobedu, a iako neki smatraju da je njegov osmeh lažan, mlada tinejdžerska zvezda otkriva da time prikriva svoje slabosti:
23. februar 2014. 23:08
X Factor Adria proglašen za najgledaniji šou na Balkanu! U utorak - Veče filmske muzike
U utorak uveče na televiziji Pink gledaćemo još jedno takmičarsko veče muzičkog šoua X Factor Adria, a finalisti će se ovog puta gledaocima i žiriju predstaviti pesmama iz poznatih filmova i serija.
23. februar 2014. 21:20
X Factor Adria: Daniel Kajmakoski - Mama mi je pozajmila pare da dođem na audiciju!
Jedan od najpopularnijih finalista muzičkog takmičenja X Factor Adria, Daniel Kajmakoski, prisetio se svog dolaska na audiciju za popularni šou i otkrio da je mama morala da mu pozajmi 200 evra kako bi imao za put do Beograda.
22. februar 2014. 12:52
X Factor Adria: Kaliopi - Svako od kandidata je zaslužio pobedu!
Pevačica Kaliopi bila je specijalna gošća muzičkog takmičenja X Factor Adria u utorak uveče, a svojom harizmom i sjajnim glasom potpuno je opčinila finaliste ovog šoua.
21. februar 2014. 23:43
X Factor Adria: Aleksa Perović napisao pesmu za Daniela Kajmakoskog!
Poznato je da takmičari muzičkog šoua X Factor Adria, pored glasovnih mogućnosti, poseduju i talenat za pisanje i komponovanje. To je potvrdio i Aleksa Perović koji se oprobao u ulozi tekstopisca, a pesmu je napisao za svog kolegu Daniela Kajmakoskog.
21. februar 2014. 20:51
X Factor Adria: Haris Ćato - Nisam očekivao da ću ispasti!
Bivši učesnik muzičkog takmičenja X Factor Haris Ćato jako je razočaran svojim ispadanjem iz šou-a u utorak uveče, ali isto tako kaže da je sad najpopularnija osoba u školi.
21. februar 2014. 11:55
X Factor Adria: Emina Jahović - Harise, samo hrabro! Uz tebe sam!
Najmlađi učesnik X Factora Haris Ćato u utorak uveče napustio je takmičenje popularnog muzičkog šou-a, ali i pored emliminacije ovaj mladi pevač siguran je u sebe i svoju karijeru, jer će i dalje imati podršku svoje doskorašnje mentorke Emine Jahović Sandal.
20. februar 2014. 13:09
X Factor Adria: Lukijan Ivanović - Žene su kao muzika, obe traže posvećenost!
Učesnik muzičkog takmičenja X Factor Lukijan Ivanović svojim glasom i šarmom jako brzo osvojio je mnoga ženska srca, ali i sipatije gledalaca širom regiona.
19. februar 2014. 17:23
X Factor Adria: Haris Ćato napušta šou posle duela sa Lukijanom Ivanovićem!
U šestoj finalnoj emisiji šoua "X Factor Adria" u duelu su se našli Lukijan Ivanović i Haris Ćato, koji je i u prošlom lajvu prošao duel, a takmičenje je napustio 14-godišnji Haris.
19. februar 2014. 00:00
X Factor Adria: Cipele Ejmi Vajnhaus prevelike za Aleksandru Brković?!
Kao poslednji takmičar u šestom lajvu "X Factora Adria" nastupila je Aleksandra Brković, takozvana čačanska oluja, i predstavila se pesmom Ejmi Vajnhaus "Back to Black".
18. februar 2014. 23:02
X Factor Adria: Kristina Kovač pohvalila Doktore - Moje vikanje je urodilo plodom!
Dobar deo ženske publike čekao je da se boys bend "Doktori" pojavi na sceni šestog lajva takmičenja "X Factor Adria", a oni su izašli skladni kao i uvek do sada.
18. februar 2014. 22:49
X Factor Adria: Aleksa Perović zavodi na sceni! Kristina - Slomićeš mnoga srca u toku svoje karijere!
Aleksa Perović nastupio je kao sedmi takmičar u šestoj finalnoj emisiji šoua "X Factor Adria", nakon revijalnog dela u kome je pevala fenomenalna Kaliopi i pokazala raskoš svog glasa u studiju.
18. februar 2014. 22:39
X Factor Adria: Maid Hećimović pobrao pohvale - Balkan je dobio svog velikog pevača!
Kao šesti takmičar u šestom lajvu muzičkog takmičenja "X Factor Adria" nastupio je Maid Hećimović kojeg je publika vratila u takmičenje i koje je tek onda pokazao svoj potencijal.
18. februar 2014. 22:17
X Factor Adria: Haris Ćato zapevao sa Eminom, Željko i Kristina opet u prepirci!
Haris Ćato je u šestom lajvu šoua "X Factor Adria" izveo pesmu "Nije htjela" Kemala Montena, a dok je on pevao njegova mentorka Emina Jahović se topila na svojoj stolici.
18. februar 2014. 22:07
X Factor Adria: Ilma Karahmet dirnula žiri! Željko ostao bez teksta, Eminu obuzele emocije!
Mlada Ilma Karahmet koja od prvog pojavljivanja u šouu "X Factor Adria" oduševljava iznova i iznova, i ovog puta je imala fenomenalan nastup kao četvrta takmičarka po redu.
18. februar 2014. 21:56
X Factor Adria: Lukijan Ivanović otpevao Brod u boci, Željko Joksimović - Jedva sam čekao da završiš!
Lukijan Ivanović se u šestoj finalnoj emisiji šoua "X Factor Adria" odlučio za pesmu Olivera Dragojevića "Brod u boci", čime se priključio prethodnim takmičarima izvođenjem balade, ali se to žiriju nije dopalo, bar ne celom.
18. februar 2014. 21:37
X Factor Adria: Daniel Kajmakoski bolji od originala!
U šestom finalnom izdanju takmičenja X Factor Adria, na scenu je kao drugi finalista izašao Daniel Kajmakoski koji se ovog puta odlučio za Hurts i pesmu "Stay".
18. februar 2014. 21:27
X Factor Adria: Tamara Milanović otvorila šesti lajv! Kristina Kovač - Tamara, ja te volim!
Takmičarka šoua "X Factor Adria" Tamara Milanović prva je nastupila u šestoj finalnoj emisiji. Prošle nedelje lajv je otkazan zbog epidemije gripa, a posle dve nedelje pauze takmičari su se dobro pripremili.
18. februar 2014. 21:16
X Factor Adria: Daniel Kajmakoski svojom veštinom oduševio fanove (Foto)
Učesnik X Factora Daniel Kajmakoski koji je svojim glasom, ali i stasom osvojio srce mnogih devojaka, priprema se za večerašnji lajv nastup.
18. februar 2014. 14:15
X Factor Adria: Napetost i uzbuđenje raste pred večerašnji nastup! Niko ne želi da napusti takmičenje
Večeras se održava šesta uživo emisija muzičkog takmičenja X Factor, a tenzija među kandidatima je sve veća jer niko od njih ne želi da napusti šou.
18. februar 2014. 11:54

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus