x

Sve na portalu o:

Kejt Midlton

Slatki mali princ Džordž u crvenom: Ko bi odoleo ovom dečkiću? (Foto)
Putovanje Kejt Midlton i princa Vilijama po Australiji bliži se kraju, a i osamnaestog dana kraljevskog obilaska Novog Zelanda sve oči bile su uperene na njihovog naslednika, preslatkog malenog princa Džordža.
25. april 2014. 14:44
Tužna vest u kraljevskoj porodici
Dok su Kejt Midlton i princ Vilijam sa svojim naslednikom na turneji po dalekoj Australiji i Novom Zelandu, na kraljevski dvor stigla je jedna tužna vest.
24. april 2014. 13:12
Kejt Midlton: Vilijam mi je rekao da izgledam kao banana (Foto)
Kejt Midlton je tokom posete Australiji promenila čak trideset i dve odevne kombinacije, a njenom suprugu se nije svidela haljina koju je Kejt nosila pa je napraviom simpatičnu opasku.
17. april 2014. 14:04
Princ Vilijam i Kejt Midlton na meti napadača, sumnjivi muškarci im poremetili planove!
Princ Vilijam i Kejt Midlton nalaze se na tronedeljnoj turneji u Australiji i Novom Zelandu, ali njihovo putovanje ne ide baš po planu, jer je policija privela dvojicu muškaraca koji su se ponašali sumnjivo i pravili nerede samo nekoliko metara od kraljevskog para.
17. april 2014. 10:11
Kejt Midlton ponovo trudna? Kraljevska porodica bogatija za još jednog člana
Kejt Midlton i Princ Vilijam su sa svojim sinom Džordžem na putu po Australiji i Novom Zelandu, i dok tu borave Princ Vilijam je nagovestio da je njegova supruga opet trudna. Iako još uvek nije potvrđeno, glasine da će kraljevska porodica dobiti još jednog člana brzo se šire.
13. april 2014. 14:00
Princ Džordž posetio vrtić i time obavio prvu službenu dužnost (Foto)
Osmomesečni član kraljevske porodice princ Džordž je sa majkom Kejt Midlton i ocem princom Vilijamom posetio Australiju i Novi Zeland pa je time obavio i svoju prvu službenu dužnost.
9. april 2014. 20:57
Kejt Midlton će promeniti čak 32 odevne kombinacije tokom boravka u Australiji
Princ Vilijam i Kejt Midlton doputovali su u ponedeljak sa sinom Džordžom u tronedeljnu posetu Australiji i Novom Zelandu, a za tu priliku vojvotkinja od Kembridža odlučila je da promeni čak 32 odevne kombinacije.
9. april 2014. 14:57
Novi portret Kejt Midlton i princa Vilijama sa malim princem glavna tema u Britaniji
Kejt Midlton i princ Vilijam dobili su sina Aleksandra Džordža Luida pre osam meseci i usledilo je još jedno porodično fotografisanje, a pored njih troje, na slici se našao i neizostavni član porodice - pas Lupo.
30. mart 2014. 13:16
Princ Vilijam i Kejt Midlton propustili bitan trenutak u životu svog sina!
Princ Vilijam i Kejt Midlton, iako se trude da što više vremena provedu uz svog osmomesečnog sina , propustili su bitan trenutak kada je Džordž počeo da puzi , jer su se u tom momentu nalazili na godišnjem odmoru.
27. mart 2014. 12:10
Dadilja godine - Saznajte šta sve može žena koja čuva princa Džordža
Nova dadilja princa Džordža, čije ime su tek skoro princ Vilijam i Kejt Midlton otkrili, Maria Teresa Turion Buralo nije obična dadilja, ona je morala da prođe kroz obuku vrednu nekoliko hiljada dolara pre nego što su je zaposlili.
25. mart 2014. 15:53
Princ Vilijam i Kejt Midlton otkrili ime nove dadilje sa kojom su oduševljeni
Princ Vilijam i Kejt Midlton  otkrili su ime nove dadilje koja čuva njihovog sedmomesečnog sina Džordža. Reč je o 20- godišnjoj španjolki Marii Teresi Turion Boralo.
20. mart 2014. 23:21
Princ Vilijam demantovao da je Kejt Midlton trudna: Jedno dete nam je sasvim dovoljno!
Iako su svetski mediji u proteklom periodu objavili kako je Kejt Midlton trudna, princ Vilijam izjavio je da posle rođenja sina Džordža ne želi da ima još dece i na taj način prekinuo spekulacije o tome kako bi na leto trebali po drugi put da postanu roditelji.
19. mart 2014. 15:42
Ovakvim potezom su princ Vilijam i Kejt Midlton razljutili sve!
Kraljevski par, princ Vilijam i Kejt Midlton, otputovao je na Maldive, a njihov sin Džordž ostao je sa roditeljima vojvotkinje od Kembridža.Takva njihova odluka izazvala je oštre komentare putem društvenih mreža i osudu javnosti.
9. mart 2014. 23:12
Kejt Midlton i princ Vilijam čekaju blizance? Dve kraljevske bebe stižu zajedno?
Trenutno najpopularniji par na planeti, Kejt Midlton i princ Vilijam postali su roditelji prošlog leta, a izgleda da je vojvotkinja od Kembridža osm meseci kasnije ponovo trudna i navodno čeka blizance.
8. mart 2014. 13:20
Kejt Midlton svojim postupkom narušila tradiciju kraljevske porodice
Tradicija kraljevske porodice princa Vilijama polako se narušava, jer je njegova supruga Kejt Midlton odlučila da prekrši dugogodišnje pravilo i kao dadilju svom sinu izabere mladu devojku iz inostranstva.
2. mart 2014. 20:50
Kejt Midlton je trudna i čeka devojčicu?!
Ponovo su podstaknute glasine da Kejt Midlton i princ Vilijam čekaju još jednu bebu, a posle naslednika Aleksandra Luisa izgleda da će vojvotkinja od Kembridža na svet doneti devojčicu.
14. februar 2014. 15:27
Kejt Midlton se vratila sa Kariba: Kraljica joj dala raskošnu ogrlicu za svečanost u Nacionalnoj galeriji (Foto)
Supruga princa Vilijama Kejt Midlton vratila se sa odmora koji je provela sa sinom na Karibima, a tokom posete Nacionalnoj galeriji portreta u Londonu zablistala je kao i svaki put kada se pojavi u javnosti.
13. februar 2014. 11:17
Kejt Midlton sa sinom Džordžom uživa na Karibima, dok princ Vilijam sedi kod kuće i uči
Kejt Midlton rešila je da zimu provede na sunčanim Karibima, te je spakovala kofere i šestomesečnog sina Džordža i otputovala put egzotične destinacije, dok je supruga princa Vilijama ostavila kod kuće, uronjenog u školske udžbenike.
4. februar 2014. 13:49
Kejt Midlton i princ Vilijam najdosadnije poznate ličnosti? (Foto)
Pisac i britanski istoričar Kristofer Li okarakterisao je Kejt Midlton i njenog supruga princa Vilijama kao potpuno monotone, bezbojne i neinteresantne poznate ličnosti i uporedio ih se Dejvidom Bekamom i njegovom suprugom Viktorijom.
24. januar 2014. 15:19
Kejt Midlton i princ Vilijam u potrazi za novom dadiljom
Kejt Midlton i princ Vilijam, omiljeni britanski par, u potrazi su za novom dadiljom u čije bi brižne ruke poverili svog sina, malenog prestolonaslednika Džordža, a kojeg nameravaju voditi na svoju dvomesečnu turneju po Auastraliji.
15. januar 2014. 14:34
1
2
3
4
5
6
7
8

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"

Models - Zli marsovac


Svakim danom 00:00

Novi spot grupe Models za pesmu "Zli Marsovac"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus