Region

Svet

Edita Aradinović: Saša Popović me je izbacio iz Granda!

Edita Aradinović postala je poznata široj javnosti kao, sada već bivša, učesnica takmičenja "Zvezde Granda" i sestra pevačice Indi Aradinović.

Edita Aradinović: Saša Popović me je izbacio iz Granda!



Mlada pevačica pokušala je da objasni kako je došlo do nesporazuma između nje i Saše Popovića, tokom takmičenja za nove Zvezde Granda.

"Pred sam famozni nastup, pozvala sam Sašu Popovića da ga pitam za savet – da li da pevam pesmu od Zlate Petrović, "Dođi da mi ruke greješ". Savetovao je da ću se bolje plasirati da pevam sestrinu pesmu "Bato bre", objašnjavajući da je to super, kao i da me "jako voli", da ću "daleko dogurati". Rekla sam da ne bih da pevam tu pesmu jer ne smatram da je prikladna za takmičenje, dok su me on i Žika i dalje ubeđivali, kaže Edita.

Iako uplašena, odlučuje da, ipak, izvede numeru "Bato bre".

"Opšte je poznato da, kada Popović predloži nekoj takmičarki da nešto otpeva, ona ispadne, kao što se desilo Aleksandri Bursać, i mnogim Zvezdama Granda. Kasnije sam sve to saznala. Otišla sam u baraž – nisam želela više da prođem, da se takmičim, jer sam shvatila da je sve to jedna velika igra, jedna nefer igra, tvrdi Edita, koja je i pored iskustva sa Popovićem, zahvalna prvom čoveku Granda, za sve što joj se dogodilo u dosadašnjoj karijeri.

"Možda bih i ispala u tom krugu, ali mi je sve jako nejasno šta se, zapravo, desilo?! I danas se pitam – zašto baš ja? I pored svega, hvala Saši Popoviću jer, da sam ostala u Grandu, nikada ne bih imala ovako dobar i veliki početak, ovako dobru pesmu i kvalitetnu publiku."

Autor: S.P.
Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>