Region

Svet

Region

Bata Živojinović vraćen u bolnicu: Porodica nezadovoljna uslovima na klinici!

Legendarni glumac Bata Živojinović vraćen je iz klinike za rehabilitaciju u bolnicu “Sveti Sava”, u kojoj je boravio od 3. jula i gde će morati da provede još dva meseca.

Bata Živojinović vraćen u bolnicu: Porodica nezadovoljna uslovima na klinici!



Kako smo saznali od izvora bliskog glumcu, njegova supruga Lula i ćerka Jelena nisu bile zadovoljne uslovima koje pruža centar za rehabilitaciju u Sokobanjskoj ulici, pa su donele odluku da ga vrate u “Svetog Savu”.

“Lula i Jelena smatraju da su uslovi neadekvatni za stanje u kome se Bata nalazi. Prvenstveno, njih dve insistiraju da neko od bolničara 24 sata bude uz Batu, što je u klinici za rehabilitaciju bilo neizvodljivo, a ni apartman u koji su smestili Batu nije se svideo Luli.

Posle dva sata su ga vratili u bolnicu u kojoj je proveo mesec dana i kojom je zadovoljan i sam Bata. On će naredna dva meseca sigurno boraviti u ‘Svetom Savi’“, otkriva naš izvor i dodaje:

“Za koji dan krenuće s terapijom. Mesec dana s njim u sobi će raditi terapeut i posle toga će se uraditi presek stanja da bi se proverilo kako napreduje. Bata je za sada dobro, stalno se šali na svoj račun. Ćerka Jelena, supruga Lula i unučići ga redovno obilaze i trude se da mu prekrate vreme u bolnici”, zaključuje izvor blizak porodici Živojinović.

Autor: S.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus


>