Svet

Region

Pogledajte fotografije najpoznatijih holivudskih preljubnika (Foto)

Iako se vest o glumici Kristen Stjuart i dvostruko starijem reditelju Rupertu Sandersu pojavila još krajem prošlog meseca, u domaćim medijima nismo do sada imali prilike da vidimo fotografije objavljene u magazinu Us Weekly.

Pogledajte fotografije najpoznatijih holivudskih preljubnika (Foto)



Podsetimo, prema pisanju tog magazina, 22-godišnja Kristen upustila se u preljubničku aferu sa rediteljem njenog poslednjeg filma "Snow White And The Huntsman", Rupertom Sandersom. Glumica je snimljena u zagrljaju reditelja, 41-godišnjeg Ruperta koji je u braku sa manekenkom i majkom njegove dvoje dece, Liberti Ros koja takođe glumi u njegovom filmu.



U službenoj izjavi glumica je objavila: "Iskreno mi je žao zbog bola i sramote koju sam nanela svojim bližnjima i svima na koje je ovo uticalo. Ova indiskrecija ugrozila je najvažniju stvar u mom životu, osobu koju volim i poštujem najviše od svih, Roba. Volim ga, volim ga i tako mi je žao". Stjuart i Pattnson svoju su vezu u medijima priznali su 2010. godine.



Glumac se nedavno iselio iz njihovog zajedničkog stana u Los Anđelesu, ne obazirući  previše na Kristenino javno izvinjenje zbog nevere.





Autor: J.B.
Izvor: index.hr
Foto: index.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>