Region

Svet

Severinina Italiana i dalje obara sve rekorde (video)

Posle dva uspešna koncerta Cece Ražnatović proteklog vikenda u Top Hillu, najvećoj diskoteci na Balkanu, malo ko bi se usudio da nastupi nakon nje i pokuša da postigne sličan uspeh! Ali, Seve se nikada nije bojala konkurencije! Tako, u nedelju, 5. avgusta, u diskoteci “Top Hill” u Budvi nastupiće hrvatska pevačica Severina Vučković, a ovo će biti prvi koncert najpoznatije srpske snajke u Crnoj Gori posle rođenja sina Aleksandra, kojeg je dobila sa srpskim milionerom Milanom Popovićem.

Severinina Italiana i dalje obara sve rekorde (video)



Seve će u Budvu doći direktno sa Briona gde već nekoliko dana odmara sa porodicom. Budući da je njen menadžment tražio pojačano obezbeđenje, spekuliše se da će Seve u Crnu Goro doći sa Milanom i njihovim naslednikom i da će biti smešteni u hotelu Splendid.

Inače, ova godina je više nego sjajna za Severinu! Osim što se ostvarila u najvažnijoj životnoj ulozi, kada je u februaru na svet donela prvog sina, ona je izbacila i singl “Italiana”, koji obara sve rekorde. Tako, njen najnoviji hit, koji je izvela sa FM bendom postala je naslušanija hrvatska pesma na YouTubeu – preslušana je 12.810.000 puta tokom samo dva meseca od objavljivanja, dok je “Bižuterija” Jelene Rozge 12.681.000 klikova skupljala dve godine otkako je izdata.



Autor: J.B.
Izvor: Svet
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>